Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Roman Polanski kórházba került

2009.10.18. 13:28 koimbra Szólj hozzá!

Roman Polanskit a zürichi börtönből kórházba szállították. A hírt a rendező ügyvédje, Hervé Temime közölte a sajtóval. Az ügyvéd elmondása szerint Polanski egészségi állapota nem tűnik rendkívül súlyosnak. Ezen kívül Temime nem árult el többet, nem mondta el, hogy Polanskit melyik kórházban kezelik, sem azt, hogy milyen vizsgálatokon esik át és azt sem közölte, hogy mikor viszik vissza a cellájába.

Polanskit még szeptemberben vették őrizetbe Svájcban mikor egy díjátadóra igyekezett. A vádak szerint 1977-ben megrontott egy 13 éves kislányt, akkor letartóztatták a rendezőt, az ítéletet már nem várta meg és lelépett Amerikából, azóta Franciaországban élt. A rendező következő filmje a The Ghost lesz, amelyet már nagyjából befejezett, de még néhány dolog félkész állapotban van, ezekre vonatkozóan a börtönből adott utasításokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr471457835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása