Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clooney Hawaiion keresi kómába esett feleségének szeretőjét

2009.11.03. 11:51 koimbra 1 komment

Augusztusban számoltam be arról, hogy Alexander Payne Downsizing filmtervezete parkolópályára került, így a rendező egy kisebb költségvetésű alkotáson kezdett munkálkodni, a Descendants produkció Kaui Hart Hemmings regényén fog alapulni. Payne   a mostanában agyonfoglalkoztatott George Clooney-val vette fel a kapcsolatot a főszerep eljátszásával kapcsolatosan, a színész jelenleg a The American film forgatásán vesz részt.

A történet Hawaiion játszódik, egy tehetős földtulajdonos felesége hajóbalesetet szenved és kómába esik, amiből úgy tűnik nem fog felébredni. 23 nap elteltével döntenie kéne, hogy lekapcsolják-e az létfenntartó készülékről, amikor a férfi rájön arra, hogy nejének viszonya volt egy másik fickóval. Ezért úgy határoz, hogy két lányával együtt megkeresi ezt az alakot.

Februárban kezdődik a forgatás Hawaiion.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr201495168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.11.03. 12:08:25

Imádom az ilyen filmeket, Clooney nekem külön garancia.
süti beállítások módosítása