Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A sziklatömb fogságában

2009.11.05. 11:36 koimbra 3 komment

Danny Boyle néhány hete beszélt arról, hogy a következő filmje igaz történeten fog alapulni, de még van némi gond a jogok körül, ám elég közel állnak már a megegyezéshez. Akkor nem árulta el, hogy mi lesz a produkció címe és miről fog szólni, de több oldal is tudni vélte, hogy Aron Ralston hegymászóról fog szólni a sztori.

Ma kiderült, hogy a találgatás helyesnek bizonyult. A történet Ralston amerikai hegymászót állítja a középpontba, akinek bal kezét 2003-ban egy kőtömb mászás közben hozzányomta egy sziklához, egy ideig még reménykedett abban, hátha jön arra valaki, majd ahogy egyre fogyott a remény videókamerájával felvette, ahogy búcsút vesz a családjától. Végül egy késsel levágta a beragadt kezét és megmenekült. Oscar-gyanús sztori?

A produkció címe 127 Hours és Simon Beaufoy, aki a Gettó milliomos forgatókönyvét is jegyezte írhatja a szkriptet. Christian Colson lesz az alkotás producere, a Fox Searchlight pedig finanszírozza a filmet és forgalmazást is magára vállalta. Még nincs egy színész sem leszerződve, de úgy hírlik Ryan Gosling az esélyes a főszerepre.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr181502084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magichorze 2009.11.05. 13:40:17

apró megjegyzés: tudtommal simán Aron, nem Aaron.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.05. 13:51:38

@magichorze: Igaz, ahol olvastam először erről ott Aaron volt. Köszi

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.05. 22:46:55

Volt egy hegymászós film a Zuhanás a csendbe! Az is megtörtént esetet dolgozott fel. Majdnem hasonlót.Peruban esett meg két hegymászóval, hogy balesetet szenvedtek és döntés elé kényszerültek. (amit nem mondok el,hátha egyszer valaki végigizgulja)Csak annyit, hogy Kevin MacDonald rendezte (Az utolsó skót király,A dolgok állása)
A másik ami szintén megtörtént és nagyon tetszett az a Nordwand c. német film. Utolsó egy órában rendesen leizzattam benne. Ajánlom mindenkinek.
süti beállítások módosítása