Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Cassel, Ryder és Hershey a Fekete Hattyúban

2009.11.09. 10:01 koimbra 2 komment

Natalie Portman és Mila Kunis már leszerződött Darren Aronofsky következő filmjére, a Black Swanra (Fekete Hattyú). Vincent Cassel, Winona Ryder és Barbara Hershey is szintén aláírt a természetfeletti thrillerhez, ami a balett világában játszódik.

Ryder alakítja Nina (Portman) barátnőjét, aki a balettsuliban minden produkciónál megkapja az egyik főszerepet, de már a karrierjének lassan vége és mindenki a helyére pályázik. Cassel egy rendezőt fog játszani a produkcióban, aki a következő darabot készíti éppen elő. Hershey pedig Nina édesanyját fogja alakítani, korábban Meryl Streep jött szóba pletyka szinten a szerep kapcsán.

Portman egy veterán ballerinát formál meg, aki nem tudja eldönteni, hogy a rivális táncosnő (Kunis) természetfeletti képességekkel rendelkezik vagy csak beképzeli ezt magának. Úgy hírlik lesz a filmben egy szexjelenet Kunis és Portman között.

Címkék: szereposztás miújság black swan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr501510910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.09. 10:57:34

Az utolsó mondatod megfogott!!!
Amúgy is Darren Aronofsky jöhet bármikor.

sjbee 2009.11.09. 18:41:46

Az utolsó mondatodra az én agyam, mintegy reakcióként, már le is vetítette ezt a jelenetet. Mit mondjak, érdemes lesz rá várnotok. Pillanat megnézem mégegyszer...

Igen megefrősítem, nem fogtok csalódni :p
süti beállítások módosítása