Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz amcsi Oldboy...egyelőre

2009.11.10. 10:30 koimbra 6 komment

Írtam róla hónapokkal ezelőtt, hogy Steven Spielberg szeretné megrendezni az Oldboy amerikai változatát, a főszerepben pedig Will Smith lett volna látható. Azt is tisztázták, hogy ők nem az eredeti film alapján dolgoznának, hanem Nobuaki Minegishi és Garon Tsuchya mangáját használnák fel a filmhez, szóval nem lehetne alkotásukat remake-nek nevezni.

Azonban a jogokkal még most se sikerült zöld ágra vergődnie a DreamWorks-nek, ment a huzavona a koreai Mandate produkciós céggel, ezért Spielbergék fogták a batyujukat és elsétáltak. Tehát egyelőre nem lesz amerikai Oldboy, hacsak a Mandate meg nem gondolja magát.

Címkék: miújság oldboy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231514841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2009.11.10. 11:56:27

Helyes, nem kell nyálas-könnyes amcsi verzió.

Tipca 2009.11.10. 13:07:32

Ezt annyira nem bánom, de a Battle Royale remake-ről nincs még mindig hír? Utoljára akkor hallottam felőle, mikor az iskolai lövöldözések okán elnapolták. :( A könyvet imádtam, de a film finoman szólva is borzalmas volt. (A második részt meg jobb, ha nem is említjük.)

a8zoli 2009.11.10. 13:14:35

naggyon jó az úgy ahogy van amerika csak elfuserált lenne

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.10. 14:06:33

@Tipca: Én mikor legutoljára hallottam felőle (azt hiszem tavaly) úgy volt, hogy még nem szerezték be a jogokat, de azon voltak. Neil Moritz lesz az egyik producer és azt mondta, hogy nem akarják véresre csinálni.

Tipca 2009.11.10. 18:21:56

@koimbra: nem akarják véresre csinálni??? a Battle Royale-nak épp az az egyik lényege, hogy ölik benne egymást a kölykök. jó, öldöklést lehet csinálni vér nélkül, de ne már! a másik fontos dolog a BR-ben a mondanivaló, de amerikai filmben erre nem nagyon lehet támaszkodni, jó ha egyáltalán érintik a témát, de még ha vér sem lesz... :S
süti beállítások módosítása