Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Emmerich két Függetlenség napja folytatásban gondolkodik

2009.11.13. 10:35 koimbra 1 komment

Roland Emmerich neve hallatán nem tudom kinek mi jut eszébe, nekem speciel az, hogy senki más nem tudja úgy ledarálni, megtépázni a világot, mint ő maga. A Tökéletes katonát vagy a Függetlenség napját még mindig úgy tudom élvezni, mint évekkel ezelőtt, de tudom vannak olyanok is, akik inkább megforgatnák benne a kezükbe eső első nagyobb kést.

Úgy gondolom Emmerich már túl van a legjobb filmjein, erőlködhet akárhogy olyan szórakoztató és nagy bevételt produkáló alkotásokat már nem fog letenni, mint anno (bár hamarosan kiderül, hogy a 2012 hogyan teljesít), talán tisztában van ezzel ő is ezért emlegette mostanában a Csillagkapu és a Függetlenség napja folytatását. Ez az öregedéssel jár, ahogy a színészek is egyre lejjebb csúsznak annál biztosabb, hogy erősen azért lobbiznak, hogy elkészüljön valamely egykor volt hatalmas sikert elért filmjük folytatása.

A rendező az MTV-nek adott interjúban elárulta, hogy nem egy, hanem mindjárt két ID4 folytatásban gondolkodnak, ahogy ő fogalmazott nagyobb ívet akarnak adni a sztorinak. A történet ott folytatódna, ahol az első véget ért. Korábban már kiderült, hogy a forgatókönyvet már megírták és Will Smith-t szeretnék a főszerepre, a stúdió azonban úgy gondolja, hogy vele túl sokba kerülne a film.

Ha a 2012-vel nem vall szégyent a kasszáknál, akkor szerintem esélyes, hogy 3-4 éven belül elkészülhet a folytatás, ez csak a stúdió elégedettségfaktorán múlik.

Címkék: függetlenség napja miújság sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431522017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2009.11.13. 11:09:07

Pedig szerintem a 2012 bukta lesz.

Függetlenség napja nekem nagyon tetszik. Persze vannak hibái,de nagyon jó a hangulata és minden perccel egyre izgalmasabb.

Csak akkor legyen folytatása, ha tényleg jó a forgatókönyv és Will Smith is újra betársul.
süti beállítások módosítása