Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Crazy Heart poszter - Oscart Jeff Bridgesnek

2009.11.14. 13:38 koimbra 3 komment

Bad Blake (Jeff Bridges) egy lecsúszott country zenész, aki már rengeteg házasságon van túl, sok-sok kilométer van mögötte és hatalmas mennyiségű piát döntött már le a torkán.  Egy újságírónő azonban meglátja a zord külső mögött az érző embert.

Scott Cooper írta a drámát, sőt úgy döntött ez a megfelelő alkalom arra, hogy kipróbálja magát rendezőként is. Tavaly forgatta le a produkciót, de még egyetlen fesztiválon sem mutatták be, december 11-én érkezik a mozikba Amerikában.

Úgy hírlik nagy eséllyel fog indulni az Oscaron. Kris Tapley az In Contentionban azt írta, hogy Jeff Bridges élete alakítását nyújtja, míg Jeffrey Wells úgy véli, hogy a színészt biztosan viszontlátjuk majd az Oscaron a legjobb férfi főszereplő jelöltek között. Sokkal nagyobbat alakít, mint A nagy Lebovskiban. Mintha valami hasonlóképpen vezették volna fel A szólistát is, aztán a végén meg besültek vele.

Az előzetest hétfőre ígérték.

Címkék: poszter crazy heart

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr531524577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.11.14. 15:01:27

Kicsit sablonosnak tűnik a téma, de a szereplők abszolút biztosítanak a film minőségéről. A két említett szereplőn kívül Colin Farrell és Robert Duvall is szerepel benne.

a8zoli 2009.11.14. 18:42:29

mi ez vmi kenny rogers klónozás ??? :D

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.11.15. 08:54:47

nem bírom a Gyllenhaal lányt... de Jeff-et igen!:)
süti beállítások módosítása