Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lassan haladnak a Hack/Slash-sel

2009.11.16. 18:08 koimbra 3 komment

Másfél éve. áprilisban írtam arról, hogy a nagyvászonra adaptálták a Hack/Slash képregényt. A bejelentés pillanatában Todd Lincoln melegítette a rendezői széket, ő az Alkonyattól pirkadatig effektjein dolgozott, a forgatókönyvet pedig Justin Marks (Legend of Chun Li) írhatta. Időközben történt némi változás a rendező személye körül, Fredrik Bond léphetett a helyére. Ma pedig kiderült, hogy a forgatókönyvet is átírták ugyanis Stephen Susco szállította a szkript legutóbbi változatát. Susco írta korábban Az átok két részét, illetve a Red drámát, amelyben Brian Cox volt a főszereplő, jelenleg pedig a The Texas Chainsaw Massacre 3D forgatókönyvén dolgozik.

A Hack/Slash főhőse egy csaj, aki városról városra utazik és sorozatgyilkosokra, illetve hozzájuk hasonló emberekre vadászik, tehát ilyen Jason Voorhees vagy Michael Myers-szerű egyénekre specializálta magát.



Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr151529801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2009.11.16. 22:57:55

Akkor ebbe a filmbe pakolják bele az összes gonoszt:Myers-t, Jason-t, Freddy-t, Börpofát, stb.. :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.17. 09:30:45

@Rolee83: Nem, esetleg hasonló kinézetű gonoszak lesznek benne:)

Rolee83 2009.11.17. 21:44:20

Ja, biztosan kitalálnak új gonoszokat, de sokkal érdekesebb lenne a már mindenki által ismert pszichopatákat levadászni.
:)
süti beállítások módosítása