Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Carl Rinsch rendezi a 47 Ronint

2009.11.18. 10:30 koimbra 5 komment

Majd' egy éve írtam arról, hogy Keanu Reeves szamurájt fog játszani a 47 Roninban, ám azóta nem sok anyag érkezett a filmmel kapcsolatban. Annyit lehetett tudni, hogy a történet a 18. században fog játszódni Japánban és egy csapat szamurájt követhetnénk, akik azon fáradoznak, hogy megbosszulják mesterük halálát.

Az Universalnál a produkció kiemelt fontosságúnak számít és Carl Eric Rinsch-t bízták meg a rendezői feladatokkal, akinek ez lesz a film világában az első melója, ám nem számít amatőrnek, mivel korábban Nike, Mercedes,  Sprite reklámokat készített. Ridley Scott pedig azt szerette volna, ha Rinsch rendezi az Alien prequelt, ám a stúdió azt akarta, hogy maga Scott dirigálja a filmet.

A 47 Ronint Gyűrűk urához hasonló fantasy elemekkel és a Gladiátorban látott hatalmas csaákkal képzelik el a stúdió fejesei. A forgatást nem tudni mikor kezdik, de mivel még a többi szerepet nem osztották ki és  producerek nyárra időzítenék a bemutatót valószínűleg nem fognak kapkodni, 2011 előtt úgyse fogjuk látni a filmet.

Néhány Rinsch által készített reklám

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591533816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Rorschach_ 2009.11.18. 10:39:50

Keanu Reeves mint szamuráj? Ehh...:S Amúgy meg nem tudom, hogy jön a fantasy a 47 ronin-hoz. Megvan a könyv, olvastam is párszor. Meg a sztori-leírás is sántít az eredetihez képest... De majd meglátjuk mi lesz belőle...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.18. 10:45:43

@_Rorschach_: Nem írják, hogy könyv alapján dolgoznak, csak azt, hogy igaz történetet vesznek alapul.
Egyébként Reeves még belefér, ha majd Martin Lawrence-t válogatják be, akkor szívjuk a fogunkat:D

_Rorschach_ 2009.11.18. 10:51:34

@koimbra: a 47 ronin egy történelmi legenda, annak a könyv-változatát olvastam. Nem hiszem, hogy 2 különböző sztori lenne:D
Ebben igazad va Will Smith, Martin Lawrence és Eddie Murphy benne lesz, akkor lesz baj...

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.11.18. 12:24:59

evolution of technology baromi jó, tehetséges gyerek. jó lett volna, ha az alien prequelt is ő csinálja, kíváncsi lettem volna rá, mire képes.
Keanu "egy nézésem van" Reeves meg jó lesz szamuraájnak, csak ne sokat mutassák. :D

Elanor_ 2009.11.18. 23:54:49

@freakin': nem is igaz, h csak egy nézése van, és különben is jó őt a vásznon nézegetni.
ha ti megbocsátjátok kenaut, mi megbocsátjuk angelinát meg a többieket :D
süti beállítások módosítása