Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Várható akciófilmek és thrillerek 2010-ben

2009.12.02. 20:08 koimbra 23 komment

Tavaly és tavalyelőtt is készítettem decemberben összeállítást arról, hogy milyen filmekre számítsunk a következő évben. Nincs már sok hátra 2009-ből, úgy gondolom épp itt az ideje, hogy ismét számba vegyük, hogy milyen produkciókra ülhetünk majd be elvileg jövőre. Elsőként jöjjenek az akciófilmek (illetve akcióvígjátékok) és thrillerek, majd később a hónap folyamán  jön egy-egy poszt a többi műfajról (dráma, fantasy-és képregényfilm, kalandfilm, sci-fi, animációs film, horror és magyar film) is. A film mellé csatolom az előzetest és a posztert is, ha van. A bemutató dátuma a legtöbb esetben az amerikai mozikba kerülést jelöli (mivel magyar még nincs). A felsorolt műveken kívül akad még néhány olyan, ami nem került be ide, ha valaki nagyon hiányol valamit, írja le kommentbe és beteszem azt is.

The Expendables: Egy zsoldoscsapatot azért bérelnek fel, hogy megdöntsenek egy dél-amerikai diktátort. Sylvester Stallone írta és rendezte a filmet, az egyik főszerepet is magára osztotta. Az akciósztár bevallottan olyan alkotást készít, ami a 80-as évek hangulatát fogja tükrözni. Sly mellett feltűnik még Dolph Lundgren, Jet Li, Eric Roberts, Mickey Rourke, Randy Couture, Steve Austin, Brittany Murphy, Charisma Carpenter, Gary Daniels is. Egy jelenetben lesz látható Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis és Stallone, már csak ezért is nagy jelentősséggel bír a film. Eredetileg áprilisban mutatták volna a filmet, ám végül úgy történt, hogy augusztus 20-án fogják bemutatni a filmet.

Green Zone: Roy Miller (Matt Damon) CIA ügynök tömegpusztító fegyvereket keres a Közel-Keleten.
Damon mellett Greg Kinnear, Jason Isaacs és Brendan Gleeson is játszik a filmben. Paul Greengrass rendezte a filmet, Magyarországon június 3-án mutatják be.

 

Machete: A Gindhouse egyik ál-előzetese volt, majd Robert Rodriguez úgy döntött, hogy elkészíti a Machete filmet. 
Machete, a mexikói hadsereg renegát katonája Texas utcáin flangál, miután egy Torrez (Steven Seagal) nevezetű drogbáróval összeakasztotta a bajszát. Később összehozza a sors egy Benz nevezetű politikával foglalkozó fickóval, aki megbízza egy feladattal. 150.000 dollárért cserébe meg kell ölnie a korrupt MacLauglin szenátort (Robert De Niro). Machete-nek ehhez nem fűlik a foga, azért elfogadja a munkát. Éppen a meló kellős középén van, mikor rádöbben arra, hogy csúnyán átverték, a nyakánál pedig még meg is lövik. Menekülnie kell, de kegyetlen bosszút forral Benz és emberei ellen. Segítségére van bátyja, a Padre (Cheech Marin), April (Lindsay Lohan), aki tehetős családból származik és különösen kedveli a fegyvereket. Szintén besegít neki Luz (Michelle Rodriguez), akibe Machete bele van zúgva. Hősünk nyomában pedig ott lohol Sartana (Jessica Alba),  a szexi ügynöknő.
A filmet Ethan Maniquis rendezi Rodriguezzel közösen. Bemutató április 16-án. Még nem jött előzetes, se hivatalos fotó a filmhez kapcsolódóan, az ál-trailert teszem be és egy képet a forgatásról.

 

The Spy Next Door: Jackie Chan egy kiváló ügynököt alakít, akit a szomszéd nő megkér szépen arra, hogy vigyázzon egy kicsit a gyerekeire. A feladat közel sem olyan egyszerű, némi szerencsétlenkedés után segítségül hív egy-két kémkütyüt, amivel egyszerűbb a bébiszitterkedés.
Brian Levant rendezte az akció-vígjátékot
 

Edge of Darkness: Thomas Craven (Mel Gibson) gyilkossági nyomozó, mikor lányát háza előtt lelövik mindenki azt hiszi, hogy ő volt a célpont. Craven meg akarja találni a gyilkosokat, ahogy egyre mélyebbre ás egyre több dolgot tud meg a lány múltjáról, egy összeesküvésre is rábukkan. A produkció alapja egy 1985-ös hat részes BBC minisorozat. Martin Campbell rendezte a sorozatot és a filmet is. Január 29-én mutatják be.
Robert De Niro is benne lett volna az alkotásban, azonban a forgatás megkezdése után a színész kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva kiszállt, gyorsan sikerült megtalálni utódját Ray Winstone személyében.

 

Takers: A film középpontjában egy csapat rabló  (Idris Elba, Paul Walker, T.I., Chris Brown, Hayden Christensen és Michael Ealy) áll, akik mindig tökéletesen hajtják végre a bűntetteiket, nem hagynak nyomot maguk után. Még egy utolsó balhét akarnak véghezvinni, amit ha sikeresen hajtanak végre,  sokkal több pénzhez jutnának, mint eddig bármikor. Ám egy detektív keményen dolgozik azon, hogy lefülelje a csapatot.
John Luessenhop rendezte a filmet, ez a második műve, 9 éve tette le az asztalra A fogoly drámát.
Február 26-án mutatják be.

 

The Book of Eli: Eli (Denzel Washington) a posztapokaliptikus Amerikán vág keresztül, nála van egy olyan könyv, amely megmentheti az emberiséget. Erre a könyvre viszont pályáznak néhányan, de nem olyan könnyű megszerezni azt Eli-tól.
Gary Oldman lesz a fő negatív figura, Mila Kunis a kötelező jó csaj és Ray Stevenson is fel fog tűnni. Albert és Allen Hughes (A pokolból, Veszélyes elemek) rendezték a produkciót, amelyet január 15-én küldenek a mozikba.

The Killer Inside Me: Michael Winterbottom rendezte a The Killer Inside Me thrillert, a film Jim Thompson egyesszám első személyben írt regénye alapján készül. A könyvből 1976-ban rendezett filmet Burt Kennedy, az új változat azonban nem tekinthető remake-nek, mivel a készítők inkább a regény alapján dolgoztak. Casey Affleck egy jóképű, sármos kisvárosi seriffet alakít, a dolog szépséghibája, hogy e mellett szadista, pszichopata gyilkos is egyben. Jessica Alba prosti lesz, Kate Hudson pedig a seriff barátnőjét játssza. A bemutató dátuma még nem ismert, csak annyi a biztos, hogy valamikor 2010-ben kerül a mozikba. Előzetes a youtube-on.

Viharsziget: Martin Scorsese rendezte a Viharsziget filmet Dennis Lehane regénye alapján. A főszereplő Leonardo DiCaprio, aki egy detektívet alakít. A sztori az ötvenes években játszódik, a viharszigeti elmegyógyintézetből eltűnik egy beteg, a nyomozó azért érkezik ide, hogy kinyomozza hova is lett a beteg. Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Michelle Williams, Patricia Clarkson és Max von Sydow is játszik a produkcióban. Eredetileg októberben lett volna látható a film, ám ezt áttolták jövő évre, február 19-én kerül a mozikba.

 

Knight & Day: Milner (Tom Cruise) June-nal (Cameron Diaz) randizik, ám a férfi ügynök és a sors úgy hozza, hogy a lány élete is veszélybe kerül miatta.  James Mangold filmje július 2-án kerül a mozikba. A forgatásról két kép:

 

Salt: Evelyn Salt (Angelina Jolie) CIA ügynököt alakít, egy gyanúsítottat hallgat ki, aki elmondja, a nő orosz kém, akinek a feladata az Elnök megölése. Az iroda elfogná Saltot, aki azonban megszökik és saját maga próbálja tisztára mosni a nevét.
Tom Cruise játszotta volna a főszerepet, azonban a színész meggondolta magát, így jött a képbe Jolie, a forgatókönyvben pedig az Edwint átírták Evelynre.
A Phillip Noyce rendezésében készült akció-thrillert július 23-án mutatják be.

 

The Ghost: Roman Polanski rendezte a thrillert Richard Harris azonos című könyvéből. A sztori szerint egy miniszterelnök meg akarja írni a memoárját, erre fel is bérelnek egy szellemírót, azaz aki helyette összehozza a könyvet. Az író viszont sötét titkokra bukkan a miniszterelnök életében. Pierce Brosnan alakítja a politikust, eredetileg Nicolas Cage játszhatta volna az írót, ám végül kilépett és Ewan McGregornál landolt a szerep. Tilda Swinton szintén elhagyta a produkciót, a színésznő Brosnan feleségét formálta volna meg, helyére Olivia Williams ugrott be.  Kim Cattrall, Timothy Hutton, James Belushi, és Tom Wilkinson fog még feltűnni a filmben.
A filmen a rendező nem tudta elvégezni a végső simításokat, de a cellájából adott utasításokat a producereknek.

Harry Brown: Michael Caine egy volt tengerészgyalogost alakít, akinek megölik a legjobb barátját. Mivel a rendőrség nem nagyon tud eredményeket felmutatni saját maga szolgáltat igazságot. A filmet a Gran Torino és a Get Carter keverékeként írták körül. Angliában már bemutatták, de csak 2010-ben fogják vetíteni más országokban is.

 

From Paris with Love: John Travolta egy kissé őrült amerikai titkosügynököt játszik, aki Párizsban akadályozna meg egy terrorista akciót, Jonathan Rhys Meyers pedig az ottani amerikai nagykövetségen dolgozik, nyugodt élete fenekestül felfordul mikor belekeveredik az ügybe. Pierre Morel (Elrabolva) rendezte a filmet, Luc Besson pedig a producer volt. Február 5-től megy a mozikban. 

 

The Other Guys: Will Ferrell és Mark Wahlberg játsszák a főbb szerepeket a The Other Guys akció-vígjátékban, a produkciót Adam McKay rendezi, aki már többször dolgozott együtt Ferrell-lel. A két főhős szeretné, ha ők lennének az ászrendőrők, a sors pedig úgy hozza, hogy álmuk valóra válhat. Dwayne Johnson és Samuel L. Jackson szintén két zsarut formál meg, a városban hősként tekintenek rájuk, a szakmában ők az igazi csúcskopók. Steve Coogan bűnözőt alakít és Eva Mendes, Michael Keaton is feltűnik a filmben. Augusztus 6-án mutatják be. A forgatásról néhány kép:

 

A Couple of Dicks: Két  zsaru áll a középpontban, akik eltűnt baseball kártyák után nyomoznak, kiszabadítanak egy mexikói szépséget és gengszterekkel egyezkednek. A Warner stúdió a Gold Circle-től vette át a projektet, ahol Robin Williams és James Gandolfini voltak kinézve a főbb szerepekre, a Warner viszont Bruce Willist és Tracy Morgant szerződtette le. A mellékszereplők Jason Lee, Michelle Trachtenberg, Kevin Pollak, Seann William Scott lesznek. Kevin Smith rendezte az akció-vígjátékot, úgy hírlik a stúdiónak nem tetszik a produkció címe. Február 26-án kerül a mozikba.

The Hungry Rabbit Jumps: Nicolas Cage egy olyan férfit játszik, akinek a feleségét brutálisan meggyilkolják, ő pedig bosszút áll. Nejét January Jones alakítja és Guy Pearce is leszerződött a produkcióba. Roger Donaldson rendezi a filmet, bemutató valamikor 2010-ben.

Drive Angry: Patrick Lussier lassan hozzáfoghat a forgatáshoz,  sztori középpontjában egy olyan fickó  áll, akinek lányát meggyilkolják, gyerekét pedig elrabolják. A bosszúszomjas férfi autóba pattan és üldözőbe veszi az elkövetőket, a vendetta/szabadító akció egyre véresebbé kezd válni, sokan ottmaradnak az autópályán a száguldozás során. Itt is Nicolas Cage lesz a főszereplő, 2010-ben mutatják majd be a bosszúthrillert.

13: Egy naív fiatal férfi elveszi egy halott fickó személyazonosságát, hamarosan viszont igen veszélyes játékba keveredik. A 2005-ös francia film amerikai újrája. 50 Cent, Mickey Rourke, Emmanuelle Chriqui és Jason Statham szerződött le a filmre, a rendezést pedig az eredeti film direktorára, Géla Babluanira bízták. Nincs még kitűzött bemutató.

The Mechanic: 1972-ben mutatták be Charles Bronson főszereplésével a Mestergyilkos (Jeges lehelet címen is futott) akciófilmet. Bronson egy Arthur Bishop nevű bérgyilkost alakított, aki a legjobb a szakmában. Egyik áldozatának a fia felnéz a fickóra és ugyanolyanná szeretne válni, mint Bishop, aki végül tanítványául fogadja őt. A srác a különféle megbizatások során kitanulja a mesterséget, ám egyszer eljön az idő mikor a tanítvány átvenné a mester helyét.A remake-ben Bronson szerepét Jason Statham kapta meg. Donald Sutherland játssza Statham egyik célpontját, fiát pedig Ben Foster alakítja, akiből Statham bérgyilkost farag. Simon West rendezésében készül el a film, december 15-én lesz a premier.

Inside Man 2: 2006-ban a Belső ember után felmerült a folytatás gondolata, ám csak most tűnik úgy, hogy hamarosan hozzáláthatnak a forgatáshoz, Denzel Washington, Chiwetel Ejiofor és Clive Owen ismét eljátsszák az első részben általuk megformált karaktereket, Spike Lee pedig megint elvállalta a rendezői teendőket.

The Bounty Hunter: Egy bérgyilkost (Gerad Butler) új feladattal bíznak meg, aki rádöbben arra, hogy következő célpontja nem más, mint volt felesége (Jennifer Aniston). Andy Tennant ülhet a rendezői székben,  az akció-vígjáték március 19-én kerül bemutatásra.

Unstoppable: A történet szerint egy vonatszerelvény elszabadul és veszélyes anyagok találhatók rajta. Denzel Washingtonra és Chris Pine-ra vár a feladat, hogy megállítsak a száguldó szerelvényt. Tony Scott dirigálja a filmet. Washington ki akart szállni a filmből, mivel a stúdió csökkenteni akarta a kialkudott fizetését, mivel túl soknak találták a költségvetést, ezért a sztár bérét is megkurtították volna, ám végül sikerült megegyeznie a két félnek. November 12-én dübörög be a film a mozikba.

Warrior: Paddy Conlon (Nick Nolte) régebben bokszedzőként tevékenykedett, távol került családjától, mivel folyton vedelte a piát. Egyik fia (Tom Hardy) azonban megkéri arra, hogy készítse fel egy MMA versenyre. Gavin O'Connor éppen az utolsó simításokat végzi filmjén, valamikor jövőre küldik mozikba az alkotást.

The Roomate: Új szobatársat kap Sara (Minka Kelly) a kollégiumban, azonban Rebbecca (Leighton Meester) elég furcsán viselkedik és Sara nem érzi mellette biztonságban magát. Danneel Harris, Cam Gigandet is feltűnik a thrillerben,  a Christian E. Christiansen rendezésében készülő filmet szeptember 17-től lehet megtekinteni.

The Town: Ben Affleck egy bűnözőt alakít, aki beleszeret egy saját maga által korábban kirámolt bank női vezetőjébe. Sajnálatosan nem sok időt fordíthat a romantikára, mivel nyomában ott loholnak az FBI emberei és még be van tervezve egy nagyobb rablás. Peter Craig és Hogan írta a forgatókönyvet Chuck Hogan regénye alapján, amit később Affleck dolgozott át, majd a rendezést is elvállalta, mivel Adrien Lyne passzolta a lehetőséget.

London Boulvard: Colin Farrell egy bűnözőt alakít, akit éppen kiengednek a börtönből és egy színésznő (Keira Knightley) fogadja fel mindenesnek. William Monahan, A tégla Oscar-díjas forgatókönyvírója rendezői debütálása lesz a film, Anna Friel, Ray Winstone, David Thewlis, Ben Chaplin is látható lesz benne.  Angliában áprilisban mutatják be.

Red Dawn: A Vörös Hajnal új változatában Chris Hemsworth, Adrienne Palicki, Josh Peck fognak harcolni az Amerikát elárasztó orosz katonák ellen, Jeffrey Dean Morgan  a Különleges Alakulat egyik tisztje lesz.  November 24-én küldik a filmszínházakba az alkotást. 

Mortal Kombat 3: Régóta be van tervezve, régóta beszélnek róla és a rendezői székben már régóta mink ül.

Címkék: előzetes2010

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr411569040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.12.02. 20:39:21

Viharsziget mindenek felett. Többi majd kiderül, persze a Machete is várós :D Meg gondolom Gibsont is jó lesz újra vásznon látni. :)

Spawn85 2009.12.02. 21:25:32

Ezeknek a többsége érdekesnek tűnik. Amikben Jessica Alba szerepel, azok tuti nézősek nekem. :D
De ahogy néztem a kínálatot nem nagyon tudnék most olyat mondani, amire biztosan azt mondom, hogy nem nézem meg.

KenSentMe 2009.12.02. 23:02:34

Machete.. Macheteeee .. nem tudom, mitől lehet ennyire élvezni ezeket a filmeket.. ahogy jönnek a nagyobbnál nagyobb agybaszás jelenetek, egyre boldogabb vagyok:) .. Macheteeeeee!

A nép fia 2009.12.02. 23:07:47

Komoly film lehet ez a Salt, ha elég volt a főszereplő nevét megváltoztatni. Semmi dramaturgiai változás, hogy férfi helyett nő játssza...

Amúgy az Expendables várós!

Dejdő 2009.12.02. 23:17:02

Elég fasza filmek lesznek lesznek 2010-ben!Láthatunk 2 (tudom utálja mindenki ha így nevezzünk) de "visszatérést" Mel Gibsont várom, Stallone oké nem tűnt el de az igazi old school akció tér vissza! Ahogy a Harry Brown is annak mondható! From Paris with Love csak jó lehet ha az Elrabolva alkotóitól van,még Travolta "visszatérése" is esedékes:D Green zone hozni fogja a jó kis politikai thrilleres akciós komoly műfajt ami szintén remek kikapcsolódás lesz számomra! Machete-t várós nagyon tök zsírnak néz ki az egész,meg külön poén hogy "sexi de borzalmas színésznőket" tettek be:D Takers oké oké tudom én hogy nem ez lesz az év filmje meg nem lesz olyan nagy eresztés de nekem minden mennyiségben jöhet Paul Walker nagyon szeretem a filmjeit és ennek a rablós filmek is lesz egy kis afro amerikai beütése,mármint szokásos húzós rap meg látvány,várós nálam! Viharsziget :@ már rohadt régóta várom szóval legyen már február:) Knight and Day szokásos nyári blockbuster, Tom megment mindenkit:D jó lesz:) Salt is ütősnek tűnik! Polanski filmre kíváncsi vagyok mit sikerült alkotnia! Sok mindent várok és ahogy látom lesz pár eszméletlen idióta alkotás is,nem emelném ki melyek ezek nehogy megsértődjön valaki! Akció és thriller felhozatalban szerintem mindent beleírtál amit csak lehetett! Gratula! várom a többi műfajról is az összeállítást!

pepo05 2009.12.03. 00:55:04

Viharsziget a felhozatal krémje a számomra.

Szép összeállítás, gratula hozzá.

Rolee83 2009.12.03. 03:19:34

Nagyon jó ötlet volt ez a kis előretekintés. Várom a többit is mielőbb!
Innen egyedül a Predatorst hiányolom, de ha írsz róla a scifi témánál akkor ok. Ez végül is akció-scifi lesz.

2009.12.03. 07:19:13

Fasza, szeretem az ilyen felcsigázó összeállításokat. Ha már a Book of Eli befért (ami nkább sci-fi),akkor még meg kell említeni Nolan Incenption-ét és Richard Kelly The Box-át is, ezek 2010 igazi nagy durranásai lesznek.

J. McClane 2009.12.03. 08:17:10

Az Iron Man 2 hiányzik nekem.

tárhejj · http://atarhely.hu 2009.12.03. 08:35:42

Jó összeállítás lett, grat.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.03. 09:25:59

A The Book of Eli-t azért raktam ide, mert posztapokaliptikus akciónak hívják a legtöbb helyen és nem sci-finek.
A Predatorst ide akartam venni, de azért elgondolkodtam rajta, ha úgyis idegen bolygón játszódik, meg űrlények lesznek benne, akkor az már inkább a sci-fi, szóval abban a kategóriában lesz benne.
Iron Man 2 a képregényfilmes összeállításban lesz.
Az Inception pedig sci-fi kategória, legalábbis ezt is így emlegetik.

franxepe 2009.12.03. 09:46:46

A Couple of Dicks jo cim, nem is ertem mi baja a studionak vele :P Egyebkent Kevin Smithhez nagyon illik :D A mellekszereplok felsorolasa utan meglepodtam volna ha mas rendezi :)

Dejdő 2009.12.03. 13:33:34

Lenne egy kérdésem! Ha lesz MAchate a Grindhouse-ból akkor nem akarnak véletlenül ebből is nagy mozit készíteni??www.youtube.com/watch?v=P2mdUG-_Bp4
Tök jó lenne,oké eszméletlen hatalmas baromságnak tűnik de Én megnézném, és meg kell jegyeznem Nicolas Cage ezt is bevállalná amekkora hülye, Ő minden szart bevállal mostanában:D valami hír erről??? kössz

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.03. 14:12:44

@Dejdő: Azt hiszem ebből Zombie képregényt készít vagy készített.
Eli Roth viszont a Thanksgiving ál-előzetes alapján biztos, hogy fog filmet forgatni.

s_timcsi · http://autostat.hu/cikk-kereso 2009.12.03. 14:53:29

Egy-kettő elég ígéretesnek tűnik!

Dejdő 2009.12.03. 15:37:04

Kösszi koimbra! Kár mert a képregényt nem élvezem anniyra és kétlem is hogy eljutna hozzánk:( na mindegy!:( utána néztem ennek a Tanksgiving-nek és....látom hullanak a fejek rendesen! nem néz ki olyan rossznak,de cska az igazi filfanok kíváncsiak erre a Grindhouse fílingre:) de akkor már lehetne akár a "Don't"-ból is csinálni! az is igazi gagyi:)

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2009.12.03. 19:30:49

A top 3-am: Viharsziget, The book of Eli, The mechanic. Mindenképp nézős még: Edge of darkness, From Paris with love. Esélyes még a Takers, Machete is. A Harry Brown-t nem hivatalosan már láttam, elég jó volt, de Sir Michael Cainetől el is várható;))
Ja, a The other guys is érdekes lehet, Mark Walhberg istenien tud buta arcot vágni...:D

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.12.03. 23:39:59

Szerintem a Viharszigetet olvassátok el könyvben, mert valami azt súgja nékem, hogy talán nem lesz az a film olyan jó, mint a könyv! Letehetetlen!! (de szép szó)
De azt kívánom mindenkinek, ne legyen nekem igazam.
A felsorolt filmek mindegyikét várom!!!

Mourinho már nem a király 2009.12.04. 13:21:41

Elég brutál filmes év lesz jövőre. A legtöbb "nagy színész" jelentkezik valami komoly filmmel, és érdekes párositások is lesznek.

monday 2010.01.01. 13:21:13

A The Expendables című filmben eredetileg Jean-Claude Van Damme is szerepelt volna. "Stallone személyesen hívott fel, hogy felkérjen az egyik főszerepre a The Expendablesben. Erre mondtam neki, hogy oké, de pontosan kit is kell játszanom? Azt válaszolta: 'Az mindegy, benne leszel a filmben és együtt csinálunk egy csomó pénzt.' 'Igen, értem, de pontosan mi is a karakterem?' 'Hát majd verekedni fogsz, megnyered a meccset, aztán bejövök én és bumbumbum.' 'Igen, értem, de mit jelent az, hogy bumbumbum? Mi a történet?' 'Az mindegy, csinálunk egy csomó pénzt.' Erre azt mondtam, ne haragudj, de én így nem tudok dolgozni, tudnom kell, mi a történet. Erre Stallone sértődötten rám csapta a telefont. Én pedig, mint egy idióta, izgatottan azonnal visszahívtam. Próbáltam beszélni a fejével, közös nevezőre jutni, de akkorra már nagyon megsértődött, így nem tudtunk megállapodni egymással." (Mozinet, 2009/12)

Kár, hogy JCVD pont most, egy ilyen bombasztikus, retróakció-mindenkit-felvonultatunk-akinek-a-nyolcvanas-években-legalább-ötvenes-bicepsze-volt film forgatása előtt kezdett el moralizálni.

Levéltetű 2010.01.01. 22:19:22

Jé, az elsőben benne van Batista a Dexterből.
süti beállítások módosítása