Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A szomszéd rendezője készítheti az Árvaház feldolgozását

2010.01.04. 10:51 koimbra 3 komment

Régóta tudni lehet, hogy Hollywood lecsapott a spanyolok egyik nagy dobására, az Árvaház horror-thrillerre. Öröm az ürömben, hogy Guillermo del Toro, aki az eredeti produkció útját is egyengette, szintén részt vesz a munkálatokban producerként és a forgatókönyvbe is belepiszkált. Larry Fessendenre bízták a rendezői teendőket, ám ő végül lelépett, mondván sokat tökölnek az előkészületekkel, a háta közepére kívánja az egészet és még a szereplőválogatás is előtte állt volna. Ráadásul neki és a stúdiónak más irányú elképzelései voltak a filmmel kapcsolatban.

Meglelték az utánpótlást Mark Pellington személyében, szerintem a lehető legjobb választás volt, A szomszéd kiváló alkotás volt és a Megszólít az éjszakával sem lőtt mellé.

Az eredeti filmben Laura azt az árvaházat szeretné felújítani, ahol gyerekkorát töltötte. A tengerparti házat újra az árvák és fogyatékosok részére nyitná meg. A nő fogadott fia azonban furcsán viselkedik és képzelt barátaival beszélget és játszik. Itt a blogon is született egy kritika a filmről.

Címkék: remake miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr481644484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gunsmoke (törölt) 2010.01.05. 19:45:41

Kár, hogy egyáltalán nem félelmetes! Pedig abból a fogócskás játékból sokkal többet is ki lehetett volna hozni!

A magam részéről inkább nézem az Ördöggerincet!

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2010.01.05. 21:10:53

@gunsmoke: Az is szeretem!
De az én idegrendszeremnek még az Árvaház is sok! (múltkor még a saját árnyékomtól is úgy megijedtem itthon, hogy még a szívem is majd kiugrott, le kellett ülnöm -ez tök komoly)
süti beállítások módosítása