Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szövegmentes The Company Men előzetes

2010.01.13. 09:59 koimbra Szólj hozzá!

Bobby Walkernek igazán jól mennek a dolgai, hat számjegyű fizetése van és a cége egy Porschét tolt a feneke alá. Ám egy napon a főnöke kirúgja, ezek után pedig a sógorának segít egy építkezésen.

Ben Affleck alakítja Walkert, Kevin Costner pedig a sógorát játssza, Tommy Lee Jones az építőipari cég társtulajdonosa lesz, aki Costner döntései miatt aggódik. Maria Bello azon vállalat fejesét formálja meg, aki kirúgja Affleck-et.  Craig T. Nelson, Rosemarie DeWitt és Chris Cooper is feltűnik a filmben.

John Wells vetette papírra a forgatókönyvet, a rendezői teendőket is ő látja el.  Wells a keményen dolgozó embereknek ajánlja a filmjét, akiknek az életében váratlan balszerencsés dolgok történtek.

Címkék: trailer drámaelőzetes the company men

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891668671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása