Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bigelow és a tálibok

2010.01.15. 12:40 koimbra 2 komment

Kathryn Bigelow legutóbbi munkáját, A bombaszakértőt több helyen is a tavalyi év legjobbaként emlegették, 44 díjat vihetett eddig haza és még idén még számíthat néhány elismerésre. James Cameron ex-neje jó úton halad, hogy visszatérjen az élvonalba, következő filmje a Held By The Talibian lesz, amely David Rohde cikkein fog alapulni. A cikkek tavaly jelentek meg a NY Times-ban 7 Months, 10 Days in Captivity címmel. Ebben az író az afganisztáni megpróbáltatásait meséli el, ugyanis a tálibok elrabolták, miközben éppen egy olyan könyvön dolgozott, amely a térséget mutatta volna be.

Legutóbb a Triple Frontier filmmel is kapcsolatba hozták a rendezőnőt, ennek forgatókönyvét Mark Boal jegyzi és Bigelow-val közösen találták ki a produkció történetét.  Paraguay, Argentina és Brazília hátarai körül zajlik majd az alkotás cselekménye, ahol az Igazu és a Parana folyók összefutnak. Ezt a helyet a hatóságok nehezen tudják ellenőrizni, így kiváló teret biztosít a bűnözőknek.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr491674321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.15. 17:20:00

Érdekes lelkivilága lehet a csajnak, gondolom, nem Hello Kitty-s rózsaszín hálóingben alszik..:D

hakaba 2010.01.15. 20:36:53

:D és milyen zenéket hallgathat. :)
amúgy szerintem az élvonalban volt mindig is Bigelow kisasszony, max nem figyeltek rá annyira.
süti beállítások módosítása