Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruce Campbell Frankenstein ellen

2010.01.19. 10:15 koimbra 3 komment

Bruce Campbell ismét eljátszhatja saját magát, ugyanis érkezik a My Name is Bruce folytatása, amely megint a Dark Horse Studios égisze alatt fog készülni. Eredetileg arra gondoltak, hogy a My Name is Still Bruce címet adják a sequelnek, ám végül átkeresztelték Bruce vs. Frankensteinre, a forgatás pedig ősszel kezdődik.

Mike Richardson, a film producere elárulta, hogy Campbell ugyanúgy eljátszani saját magát, mint az első részben, azaz gyakorlatilag ismét kigúnyolja önmagát. Egy európai országba utazik a színész, ahol egy kastélyba kerül, itt pedig valószínűleg Frankensteinnel akad össze.

Az előző felvonásban egy Gold Lick városkának a temetőjében kiszabadul egy kínai háborús isten, a helyi lakosok pedig úgy vélik, hogy csak Bruce Campbell lehet a megoldás a bajra, ugyanis a színész a filmjeiben már mindenféle szörnnyel leszámolt.

Címkék: miújság sequel vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591684115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2010.01.19. 14:04:08

Jesszusom, ennek a filmnek már az első része is fájdalmasan rossz volt. Minek ezt még fokozni?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.19. 19:23:30

@Tipca: Nekem tetszett:) Jó poénok voltak benne, Campbell rendesen kiparodizálta magát:)

doktor.dikhed 2010.01.24. 02:32:20

Az első rész nem volt rossz, de sajnos nem használta ki a lehetőségeit. Bruce Campbell ennél többet érdemelne...és Evil Dead folytatást akarunk Bruce-al...és haza Bubba Ho-Tep dvd kiadást...és több szerepet neki a Pókemberben...amit a rendezőváltás miatt már nem fog megkapni :(
süti beállítások módosítása