Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Energia sorozat

2010.01.20. 10:50 koimbra 10 komment

A Summit bejelentette, hogy az E1 Entertainmenttel közösen elkészítik Az energia sorozatot, amely a tavaly bemutatott, hasonló című filmen fog alapulni. A történet különleges képességű emberekről szólt, akiket összegyűjt egy titkos ügynökség, ám néhányuk nem akar csatlakozni. A széria első részének a forgatókönyvét David Hayter (Watchemn, X2) fogja szállítani.

A film nem aratott sikert, megbukott a kasszáknál, a 38 millióba került produkció közel 32 millió dollárt gyűjtött össze Amerikában, az összbevétele pedig csak 48,8 millió dollár volt. DVD-n bizonyára hozott annyit, hogy a producereknek megérje egy sorozatba belefeccölni, a Hősök egyre csökkenő nézőtáborát mindenesetre nagy esélyük van átcsábítani.

Címkék: sorozat miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771687009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2010.01.20. 10:56:31

Hmmm...én láttam a Push-t, és nem volt rossz film. Voltak benne remek ötletek, voltak benne iszonyatosan elszúrt párbeszédek, jelenetek.
Amitől mégis jobb, mint a közepes, az a speciális erővel rendelkező karakterek színessége - kezdve a sablonos ázsiai halálsikolyos-Banshee gonosztevőktől a jövőbelátó, de azt csak lerajzolni tudó kislányon át az árnyékolókig, akik mellet nem tudnak érzékelni a keresők - mind remekül eltalált volt. A film viszont összességében fura volt - jobb, mint egy B kategóriás film, de nem éri el az A kategóriás filmeket... B+? :)

Ja, és az éttermi telekinetikus pisztolypárbaj veszett jó lett...:)

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.01.20. 11:00:38

Aha, egyetértek, félek hogy a sorozattal elcseszik, nekem is meglepően tetszett, sokkal rosszabbat vártam, de végülis az ötletesség és pár szereplő elvitte a filmet a közepesnél picit jobb felé. a sorozattal lerágják a csontot ami maradt belőle. félő hogy bukta lesz.

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2010.01.20. 11:09:23

annyira felesleges dolog ebből a filmből sorozatot csinálni, hisz ott a Hősök, ami ugyanerre épül. habár az sem jutott tovább nálam a második évad első pár részénél.

mondjuk ha nem barmolják el annyira, mint azt, talán még valami jó is sülhet ki belőle. nézőtábora tuti lenne.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.20. 11:10:42

Szerintem közepes volt, voltak benne jó jelenetek, de sok unalmas dolog is akadt.
Mindenesetre remélem jobb lesz, mint a Hősök. Ugyanakkor mivel különleges képességű emberekről van szó, szintén remélem, hogy használni is fogják gyakran az erejüket.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.20. 11:37:13

@koimbra: Azért 10 millió $-os pozitívum (+ DVD-bevételek!!!) ne legyen már oylan csúnya bukás! :D Szeretnék én tízszer ekkorát bukni, akár minden évben. :D Elment, mondjuk úgy. Ezt szerintem nem láttam, de a Hősöket - lassan már egyedül - nézem, kíváncsi vagyok, mit sikerül kihozni ebből a Carnivalés-dologból.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.20. 11:40:10

@efes: Az a baj, hogy sokan úgy vélik ez az összeg mind a stúdióhoz megy. De nem, a moziknál marad a fele legalább, a dvd bevételekből viszont már igen nagy összeg megy vissza hozzájuk, az hiszem 15 millió dollárt hozott az Energia dvd vásárlása.

Ja és a 38 millióhoz még marketing is társul.
Szóval úgy vélem nem sok profit lehetett a filmen.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.01.20. 11:46:41

@koimbra: A bevételeknél tényleg marad a moziknál is, de szvsz a marketingbüdzsé az benne van a 38 millában, vagy ha nem, akkor az a forgalmazó sara, és tulajdonképpen a moziknak jutó pénzt csökkenti, nem a stúdiókét. Vagy tudja a tököm, szeretnék azért hollywoodi producer lenni, még egyről sem hallottam, hogy éhen halt volna.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.20. 12:02:21

@efes: A büdzsében nincs benne a marketing, a stúdiónak pedig érdeke reklámozni saját filmjét, nem bízhat mindent csak a forgalmazóra (bár a kettő néha ugyanaz)
A producerek megkapják a pénzüket, a stúdió jár rosszul szerintem, ha bukik egy film.

a8zoli 2010.01.20. 12:46:02

hősök v2 :D
sztem egy eléggé unalmas film volt.

b0lha 2010.01.20. 20:06:12

nahh, en kivancsian varom. nekem kifejezetten tetszett a push, nyilvan nem tartom filmtorteneti merfoldkonek, de engem az egesz hangulata elkapott. egyedul azok az idiota rikoltok nem kellettek volna bele, tenyleg, barmien mas idiota kepesseget elviseltem volna, de az, h 2en kurvakemeny kozrefogunk vkit, es orditunk... :D
süti beállítások módosítása