Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.01.23. 20:19 koimbra 3 komment

- Pletyka szinten máris felmerült, hogy Clive Owen fogja játszani Kravent a Pókember rebootban. A színésztől gyorsan meg is kérdezték, hogy igaz-e a hír, ő azonban azt mondta ez az első alkalom, hogy hall erről. A lányai azonban nagyon örülnének, ha ez bekövetkezne.
- Múltkor már rebesgették, hogy csak 2012-ben érkezik a Hobbit első része, ezt később cáfolták, de most ismét úgy hírlik, hogy mégis abban az évben kerül a mozika az alkotás.
- Naomi Watts leszerződött Daniel Craig mellé a Dream House thrillerbe.
- Habár Roman Polanski még háziőrizetben van, máris a következő filmjét tervezi. A rendező elkészítené a God of Carnage színpadi darab moziverzióját.
- Thomas Lennon azt mondta, szerinte a stúdió már ráállított valakit az Éjszaka a múzeumban 3 forgatókönyvére, úgy véli ez teljesen elképzelhető.
- Még egy Hot Tub Time Machine előzetes, John Cusack, Craig Robinson, Rob Corddry és Clark Duke visszautazik a 80-as évekbe.



 

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr21696223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jimbo1000 2010.01.23. 22:00:43

Roman Polanskinak az utolós filmje, nem a Twist Oliver volt, és hogy aztán befejezi a filmezést?

mostanában sokat látom a külföldi filmes oldalakon, hogy Conan O'Brien-nel valami van. koimbra, te tudod-e, hogy mi a cirkusz körülötte?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.01.24. 12:57:46

@jimbo1000: Polanskinak ebben az évben jön a The Ghost Writer thrillere. Egyébként szoktak mondogatni a filmesek olyan hülyeséget, hogy visszavonulnak, de ez általában nem bizonyulnak igaznak, lásd Anthony Hopkins.

O'Brian-nek és stábjának 45 milliót perkáltak, hogy a szerződés lejárta előtt otthagyja a show-t. A showmannak nem tetszett, hogy Jay Leno műsora fog az ő adása elé kerülni.

jimbo1000 2010.01.24. 13:38:00

@koimbra: gondolom a visszavonulás után rájönnek arra, hogy az életük a filmezés, és amikor nem csinálják, akkor olyan, mintha meghaltak volna.

Akkor ez volt probléma, mert nagyon ment odakint a hírzápor. Nagyon népszerűnek kellenek lennie ott az ilyen showműsorok, ha egy csatorna kettőt is betol egy napra.
Hát gondolom igaz erre az a mondás, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában.
süti beállítások módosítása