Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A hercegnő gengszter szeretője

2010.02.01. 19:14 koimbra 1 komment

Louis Mellis otthon van a gengszter témában, a Szexi döggel és a 44 Inch Chesttel már bizonyította rátermettségét. Talán ezért is szerződtette le őt a Smuggler Films a The Princess's Gangster produkcióhoz. A film Margaret brit hercegnő és John Bindon románcát meséli el.

Bindon egyébként színészkedett és mellesleg gengszterként is ismert volt. Már tiniként intézetbe került éles lőszer birtoklása miatt. A 60-as évek közepén Ken Loach rendező fedezte fel egy kocsmában, innentől pedig már egyenes út vezetett a filmszakmába. 68-ban találkozott Vicki Hodge-dzsal, aki egy báróné lányával és a lány vezette be a brit arisztokrácia világába, ahol persze találkozott Margarettel. 1978-ban megölte John Darke-ot (becsületes foglalkozása: gengszer), az esküdtszék azonban felmentette a vádak alól. Érdemes megemlíteni, hogy megkapta a rendőrség bátorság érdemrendjét, mivel kimentett egy fuldokló embert a Temzéből, a vicc az egészben, hogy ő maga lökte bele a férfit a folyóba és csak azért mentette ki, mert feltűnt egy rendőrautó. (Itt az angolul tudók többet is megtudhatnak róla)

A forgatás kezdetéről még nincs hír.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431720790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.02.01. 19:34:44

Hát óriási arcnak néz ki :) Jó kis film lesz belőle :)
süti beállítások módosítása