Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Bűbáj folytatása

2010.02.04. 15:07 koimbra 2 komment

A Bűbájban figyelt fel mindenki Amy Adamsre, aki azóta jó pár filmjében kamatoztatta a fantasy-vígjátékban látott arckifejezését (a tágra nyílt, csodálkozó szemeit és ártatlan arckifejezését).  A Disney úgy döntött, hogy belevágnak a Búbáj folytatásába, a forgatókönyvön Jessie Nelson, a Mert azt mondtam írója ügyködik, Anne Fletcher ((Nász-ajánlat) pedig a rendező székben terpeszkedhet.

A stúdió azt reméli, hogy a jövő év elejére el tudják készíteni a folytatást, de egyelőre még nagyon korai fázisban járnak az előkészületekkel. Az első részben Adams egy hercegnőt alakított, aki a gonosz boszorka mesterkedései miatt a való világba kerül, ahol eleinte semmi sem ugyanolyan, mint a megszokott környezetében, de az alkotóknak csak sikerült kihoznia belőle azt, hogy ez tévedés. A való világ = tündérmese.

Címkék: miújság sequel vígjátékhír bűbáj 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr121729381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krizzta · http://krizzta.blog.hu/ 2010.02.04. 17:52:56

de Amy is babát vár, akkor nem vele készül a folytatás? vagy megvárják, míg lebabázik?:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.02.04. 19:18:45

@Krizzta: Pár hónap és megszül, pár hét alatt formába hozza magát, az operatőr meg a sminkesek megoldják a többit.:)
süti beállítások módosítása