Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az Uptown Staruday Night remake helyzete

2010.02.22. 11:47 koimbra 1 komment

Januárban esett szó arról, hogy Denzel Washington szeretne benne lenne az 1974-ben bemutatott Uptown Saturday Night vígjáték feldolgozásában. Will Smith 2002-ben szerezte meg a jogokat és először Eddie Murphy és Martin Lawrence neve keringett a produkció körül. Mark és Robb Cullen írták a forgatókönyvet, a Cop Out sajtókonferenciája alatt a testvérek beszéltek a remake helyzetéről: "Szeretnénk már beszélni Will-lel, de neki most ott van a Men in Black 3,  legalább négy produkcióban érdekelt. Ő a legnagyobb mozisztár, szóval minden attól függ, hogy Will mit akar. Sidney Poitier és Bill Cosby szerepeit alapvetően Willre és Denzelre írtuk, remélhetőleg David Dobkin fogja rendezni a filmet." mondták Cullenék, majd még hozzátették, hogy Smith birtokolja a film folytatásainak, a Let Do It Again és az A Piece of the Action jogait is. Ők fogták a három filmet és egybegyúrták az egészet, amitől szerintük csak még viccesebb lesz az egész.

A 74-es alkotás két balszerencsés barátról szólt. Elhatározzák, hogy kisurrannak este otthonról, hogy tiszteletüket tegyék egy illegális night clubban. Azonban a helyet pont akkor rabolják ki és a pénztárcájukat is elveszik. A legnagyobb gond az, hogy egy nyertes lottószelvény pont Cosby tálcájában volt, a páros a szelvény nyomába ered.

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr141780497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.02.22. 12:22:46

Két ekkora színész egy vígjátékban!!! Jól hangzik:D
süti beállítások módosítása