Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Farrell, Butler és Fox lehetnek a főszereplői Fuqua következő thrillerének

2010.03.22. 11:11 koimbra 3 komment

Januárban derült ki, hogy Antoine Fuqua fogja rendezni a Cosent to Kill kémthrillert, a produkció Vince Flynn 2005-ben megjelent regényén fog alapulni. Remélhetőleg Fuquanak összejön a siker, hiszen a Kiképzés óta nem nagyon volt profitképes alkotása. A Deadline nemrég arról számolt be, hogy Gerard Butler, Colin Farrell és Matthew Fox lehetnek a főszereplők, de még egyikük se írt alá.

Butler nem ismeretlen az akciófilmek terén, legutóbb a Gamer osztotta a fejlövéseket. Farrell a Beavatásban Al Pacino mellett tanulta a szakmát, a S.W.A.T.-ban pedig egy tucat terroristát inézhetett el. Fox a Füstölgő ászokban játszott és a Nyolc tanúban is fontos szerephez jutott.

A forgatókönyvet Jonathan Lemkin írja, akinek a kezei közül ebben az évtizedben nem sok szkript került ki. Fuqua már dolgozott az egyik műve alapján, de az Orvlövész sem hozott túl sokat a konyhára, de nevéhez fűződik a Vörös bolygó és a Halálos fegyver 4 forgatókönyve is. A történet főhőse egy Mitch Rapp nevezetű ügynök, aki élete során számos terroristával leszámolt már, jelenleg pedig egy szaudi billiárdos ellen küzd, aki korábban a Stasi kelet-német titkosszolgálat kéme volt.  A produkció a CBS Films égisze alatt készülni és nagy reményeket fűznek a produkcióhoz, ugyanis franchise-ban gondolkodnak a fejesek.

Címkék: miújság könyvből film akcióhír consent to kill

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr291858837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.03.22. 15:14:48

Farrell,Butler és Fox:D:D Azt hittem a "Fox" Jamie Fox lesz mert annak még jobban örültem volna hiszen összehozni Őket hárman Nagyon nagy lenne,Fox ugye már dolgozott külön külön mindkettejükkel! (Törvénytisztelő polgár,Miami Vice) És rohadt jó filmek voltak azok, Fouga is ért az akcióhoz ! Na de MAtthew is jó választás! város,nézős lesz!

Iwo 2010.03.22. 18:47:51

Fox a Füstölgő Ászokban nem lőtt, hanem meghalt: mint Casino fő-teremfelügyelő! :)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.03.22. 19:34:33

@Iwo: Pedig abban a filmben mindenki lőtt, Foxnak meg nem jutott ilyen jelenet, ejj..
süti beállítások módosítása