Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Singleton akciófilmje Lautnerrel

2010.03.25. 21:19 koimbra 2 komment

Akár tetszik, akár nem, Taylor Lautner erőteljesen halad afféle, hogy a stúdiók könnyedén rábízzák egy 100 millió film főszerepét és a forgalmazók is nemrég azt jósolták, hogy Lautnerből hamarosan nagy sztár lesz. A színész nem csak az Alkonyat szériában fog játszani, a Strech Armstrong nyúlós játékfigurából készülő film címszerepét fogja eljátszani, ott lesz még a Cancun akciófilm és az Abducationra sem kell már várni sokat.

Shawn Christensen forgatókönyvéért erős harc folyt a stúdiók között, végül a Lionsgate szerezte meg az Abducation szkriptjét, most pedig már rendezőt is kerítettek a produkció élére John Singleton személyében. Singleton eléggé jártas az akciófilmek terén, az utolsó két alkotása a Négy tesó és a Halálosabb iramban volt.

Lautner egy olyan fiatal srácot fog alakítani, aki egy alkalommal, miközben a világhálón lóg, eltéved az eltűnt személyek oldalára is, ahol rálel gyerekkori fényképre. Leesik a tantusz, hogy a szülei nem azok, akiknek mondják magukat, hanem még  régen elrabolták őt. Nem sokra rá egy hatalmas összeesküvésre bukkan rá és barátnőéjével menekülnie kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr901868943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.03.26. 06:26:32

a négy tesó nem volt rossz de csak a jó színészek miatt akik a hátukon vitték az egészet .... amúgy minden filmje pocsék és marha gettós kinézetű az összes. 2fast és a baby boy is tele volt kissebbségi gettós érzéssel...

b0lha 2010.04.01. 00:55:12

az osszes iramban film 1 kalap fos, igazi ostoba "rajkodas", egeszen borzaszto...

lautnerre meg nem mondok semmit, mert nem birna a nyomdafesteket.
süti beállítások módosítása