Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Tron Legacy folytatását

2010.04.07. 10:39 koimbra 1 komment

A Disney hatalmas sikert vár a megaköltségvetésű Tron Legacytól, ugyanis a film egy trilógia nyitódarabja lenne, ahogy korábban mondták a Tron csak egy jó start volt. A stúdió nem is várja meg a decemberi bemutatót, máris leszerződtették a forgatókönyvírókat, ugyanazok körmölhetik le a szkriptet, akik a Tron Legacy-t is papírra vetették, Edward Kitsis és Adam Horowitz állhat neki az írásnak.

Arról nem esett szó, hogy Jeff Bridges vagy a többi színész visszatér-e a sequelre. Joseph Kosinski sem szerződött le még a folytatásra, a rendező azt mondta, hogy nem akarja, hogy remake.et vagy folytatást készítő rendezőként skatulyázzák be.  Kosinksi korábban elárulta, hogy azt szeretné, ha legközelebb az Obliviont készíthetné el, ez egy epikus sci-fi lesz és a posztapokaliptikus Földön fog játszódni, ahol az emberek már a felhők fölött élnek és a guberálók engedély nélkül gyűjtögetnek a földön különféle értékes tárgyakat.

Címkék: miújság sequel tron legacy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301901075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása