Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jonah Hex kedvcsináló előzetes

2010.04.26. 18:28 koimbra 1 komment

A Syfy csatornán mutatták be a Jonah Hex előzeteséből egy rövid kedvcsinálót, a normál trailer majd csütörtökön kerül ki a netre. Jonah Hex eredetileg képregényhősként lövöldözött, majd Mark Neveldine és Brian Taylor írt egy forgatókönyvet, az alábbi képkockák láttán valahol meg lehet érteni, hogy a stúdió miért nem akarta őket a rendezői székbe, agyonszűrözték volna a kamerát és a ló oldalára pakolt géppuska akciónál sem sokat lehetett volna látni. A sebhelyesarcú főhőst Josh Brolin játssza, ellenfele John Malkovich lesz, Megan Fox is feltűnik a filmben.

Címkék: trailer jonah hex képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr851953401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.04.26. 20:17:19

eddig nem rossz bár sztem egy kis call of juarez blood in bound pc-game hasonlóság van.... és ki tudja ha majd konzolon kipróbálhatom 1x a rockstar games red dead redemption-t és látm ezt akkor azzal is lehetnek hasonlóságok de ez van :D
süti beállítások módosítása