Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Loopers története

2010.05.06. 20:00 koimbra 2 komment

Két napja írtam arról, hogy Joseph Gordon-Levitt neve két filmmel kapcsolatban is szóba jött, a Loopersről azonban nem lehetett sokat tudni, csak annyit, hogy lesz benne időutazás. Ma kiderült, hogy konkrétan miről is fog szólni a Rian Johnson (a képen balról a második) rendezésében készülő mű.

A történet a közeli jövőben játszódik, az időutazást még nem találták fel, erre még várni kell pár évtizedet. Egy csapat gyilkos, a Looperek egy, a jövőben létező bűnszervezetnek dolgozik. A feladatuk az, hogy a munkaadójuk által hozzájuk küldött,  lekötözött embereket fejbe durrantsák, majd eltüntessék a tetemet. A megölt illető így már nem fog sok vizet zavarni a jövőben, ráadásul hiába is keresik, nem lelik és a tetemeket (ha egyáltalán rájuk találnak) a jelenben gyakorlatilag nem tudják azonosítani. A rendszer tökéletesen működik, azonban csak egy ideig, ugyanis történik némi probléma.

Címkék: miújság loopers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr341979935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2010.05.06. 21:16:57

A kepen jobbrol a masodik nem Rachel Weisz?
süti beállítások módosítása