Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Cowboys & Aliens története

2010.05.13. 21:25 koimbra 2 komment

Jon Favreau hamarosan hozzálát a Cowboys & Aliens képregény megfilmesítéséhez, eddig csak annyit lehetett tudni, hogy a vadnyugaton fog játszódni és az indiánok a telepesekkel karöltve próbálják kicsinálni a közelben lezuhant félelmetes földönkívülieket, a film bővebb tartalma most látott napvilágot.

1873-ban járunk Arizonában. Egy idegen (Daniel Craig) vág át a sivatagon, a férfinek nincs semmilyen emléke a múltjával kapcsolatban, csak egy érdekes karpántja van, amelyról fogalma sincs, hogy mi lehet. Az idegen Absolution városába tér be, de itt nem látják jó szívvel az ismeretlen embereket, a település  a kegyetlen és kőszívű Dolarhyde ezredes (Harrison Ford) kezében van. Az itt élőknek azonban még nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, ugyanis a városra lezuhan valami a szerkezből kiáramló lények kinyírják az embereket. Csak a kiebrudalt idegen lehet a városiak  számáraaz egyetlen remény, aki lassan ugyan, de kezdi visszanyerni emlékezetét és rájön arra, hogy olyan titoknak van a birtokában, amely segítségével  le tudják verni az űrlényeket. Egy fura utazóval  (Olivia Wilde) együtt győzik meg a korábban egymásnak feszülő feleket (a városiakat, Dolarhyde és emberei, a törvényenkívüliek és az apacsok),  hogy vállvete induljanak harcba és megkezdődik az epikus csata.

Címkék: miújság cowboys and aliens képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722001307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.14. 08:58:03

Ez még lehet akármi is, bár Harrison Ford nálam már eléggé lejárt szavatosságú cikk...:)
süti beállítások módosítása