Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bruce Willis újra sci-fi akcióhoz adja a nevét

2010.05.15. 12:50 koimbra Szólj hozzá!

E hónapban írtam róla, hogy Rian Johnson a Brick és The Brothers Bloom - Szélhálmos fivérek készítője következő munkája egy sci-fi akció lesz, amelyben Joseph Gordon-Levitt játssza a főszerepet, a projekthez nemrég Bruce Willist sikerült megnyerni.

A történések a közeli jövőben fognak zajlani, ekkor még nem fedezték fel az időutazást, ez csak később fog bekövetkezni. Egy Loopers névre keresztelt banda egy olyan cégnek dolgozik, amely csak pár év múlva kezdi meg a működését és ekkor már az időutazás is létezik. A csapat feladata, hogy a bűnszervezet által hozzájuk küldött embereket eltegyék láb alól.

A Loopers egyik tagját Gordon-Levitt formálja meg, míg Willis az idősebb énjét fogja játszani (akit valószínűleg azért küldenek vissza a múltba, hogy megöljenek).

Címkék: miújság loopers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr552004950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása