Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rinsch lehet a Logan futása remake rendezője

2010.05.27. 10:50 koimbra 4 komment

A Warner próbálkozik már egy ideje, hogy elkészítse a Logan futása feldolgozását, tavaly még a Tron Legacy rendezője, Joseph Kosinski mászkált a projekt környékén, ám a stúdió most Carl Erik Rinsch-sel vette fel a kapcsolatot, a fejesek ugyanis azt szeretnék, ha az eddig reklámokkal foglalkozó úriember dirigálná le a produkciót.

Rinsch nevét akkor ismerhettük meg, mikor Ridley Scott beajánlotta őt az Alien 4 rendezői székébe, ám a Fox húzta a száját és közölte, hogy vagy Scott készíti a filmet vagy lefújják az egészet. Rinsch ezen kívül nekilát a The Gift rövidfilmjének a moziváltozatához és a 47 Ronin szamurájos projektet is levezényelheti.

A Logan futása története (port.hu alapján): A háború, a túlnépesedés és a környezetszennyezés túlélői hatalmas bunkervárosban élnek a huszonharmadik században, tökéletesen elzárva a külvilágtól. A rendszernek van egy szépséghibája: harmincéves korban halálos tánc vet véget a földi létnek. A körtánc elől egyre többen próbálnak megszökni, melyben egy titkos szervezet segít nekik. Francis és Logan olyan rendőri egységnél dolgozik, melynek feladata a szökevények felkutatása. Logan beleszeret a szervezet egyik tagjába, a csinos Jessicába. Elhatározzák, hogy ők is megszöknek ebből a világból.

Címkék: remake miújság scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572035058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2010.05.27. 11:10:53

Renew! Renew! Renew!

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.27. 12:06:01

nem nézünk remaket, nem nézünk remaket, nem nézünk remaket.

Shaddam ' 2010.05.27. 15:18:28

Kíváncsi vagyok mennyire variálják át hogy tetsszen a nézőknek.

Alex Mahone 2010.05.28. 20:32:19

Azért az eredeti sem egy akkora klasszikus, hogy nagyon meg lehetne gyalázni az emlékét egy remake-kel...
süti beállítások módosítása