Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

August írja a Monsterapocalypse táblás játék mozis változatát

2010.06.10. 14:16 koimbra Szólj hozzá!

Hollywoodban felötlött  egyes emberek fejében,  mi lenne, ha filmet készítenének a táblás játékokból. Szépen be is zsákolták a Torpedó, a Monopoly vagy az Ouija megfilmesítési jogait, a Monsterapocalypse se maradt ki, amelyben a felek egymás szörnycsapatára próbálnak minél nagyobb csapást mérni. Nem élőszereplős filmben gondolkodik a jogokat megszerző DreamWorks, hanem animációs alkotást szeretnének összehozni, a projekttel pedig már májusban megkörnyékezték Tim Burtont, aki még nem lépett fel a fedélzetre. Burtonnek nagy tapasztalata van az animációban, legutóbb A halott menyasszonyt hozta össze és a 9 útját egyengette producerként.

A forgatókönyvön John August ügyködik, az író korábban már dolgozott együtt Burtonnel, ő írta a Nagy hal, a Charlie és a csokigyár, no meg A halott menyasszonyt is, ezen kívül a Dark Shadows esetében is egyesítik erejüket.

Címkék: miújság játékból film monsterapocalypse

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr442071615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása