Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Limanra bíznák az All You Need is Kill rendezését

2010.06.16. 17:10 koimbra 1 komment

A Warner még áprilisban fizetett ki 3 millió dollárt a Dante Harper által papírra vetett All You Need is Kill forgatókönyvéért, Harper Hiroshi Sakurazaka képregénye alapján dolgozott. A stúdió azt szeretné, ha a Hipervándor (Jumper) és a Mr. és Mrs. Smith rendezője Doug Liman készítené el a sci-fit. Limannak van most egyéb filmterve is, ősszel látna hozzá A három testőr filmhez (ugyanekkor forgatja Paul W.S. Anderson is a saját verzióját) és ha a stúdió azt szeretné, hogy szeptember-október környékén már forogjon a kamera, akkor Liman kénytelen lesz visszautasítani a felkérést. A Warner nem ülhet örökké a forgatókönyvön, ugyanis olyan szerződést kötött, ha tavaszig nem látnak hozzá a forgatáshoz, akkor más stúdióhoz kerülhet a projekt.

Mint írtam már a sztori a jövőben játszódik, az űrlények inváziót indítanak ellenünk. A történet főhőse egy katona, akit harcba küldenek a földönkívüliek ellen, ám végül ott marad vérbe fagyva a csatamezőn, ám mikor kinyitja újra a szemét, rádöbben, hogy ugyanaz a nap van, mikor, mikor az űrlények ellen vonult. Újra harcolnia kell és újra elhalálozik, majd megint újjászületik. Minden egyes nap után több tapasztalatra tesz szert, egyre jobb katonává válik, így meg tud változtatni néhány dolgot, így előbb-utóbb eljön az az idő, mikor nem ugyanarra napra ébred. 

Címkék: miújság képregényből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr602086706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.06.17. 05:02:01

Örülök ennek a megfilmesítésnek, csak ez az újraéled a nap elején sztori már lerágott csont a filmszakmában.
Jobban örültem volna ha a Gantz c. animéből készül film, aminek kivonatolva az a sztorija, hogy egy űrből jött lény a haláluk pillanatában lecopyzza az embereket és átülteti az új testbe a tudatukat. Mivel a valódi testük meghal, ezért senkinek sem hiányoznak már, és haza se nagyon mehetnek. Aztán szép lassan kiderül, hogy az űrlény azért választotta őket ki, hogy kiképezze más erős űrlényekkel való harcra, különböző élethalál küldetéseken keresztül, ahol sokszor a szerencsén is múlik hogy ki marad életben végül. A sztoriban hatalmas fordulatok és sok dráma van, mivel minden küldetés alkalmával szinte teljesen új csapat jön létre az elhalálozások miatt. Természetesen az emberek kapnak egy különleges ruhát, ami némi plusz erővel ruházza fel őket, melynek segítségével nagyobbat tudnak ugrani, v. erősebbet üthetnek bizonyos ideig. Illetve kapnak 1-1 fegyvert, amit a szörnyek ellen használhatnak.
süti beállítások módosítása