Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még több kép a Predatorsból

2010.06.17. 12:33 koimbra 6 komment

Nemrég nagy mennyiségű fotó került ki a netre a Predatorsból, ezek közül láthatsz most néhányat. Adrien Brody az összes filmjében vékony kis nyüzüge fickónak látszott, ám a szerep kedvéért rendesen kigyúrta magát, a film egy pontján láttatni engedi, hogy bizony nem csak egy-két órát töltött a konditeremben. No nem úgy néz ki, mint Sylvester Stallone, akivel egyébként még az évtized elején elképzelték a folytatást.  Úgy vélem a forgalmazótól nem éppen jó húzás, hogy az amerikai bemutató után több héttel küldi moziba nálunk a sci-fi akciót, ugyanis itthon elég sok rajongója van a Predator filmeknek és könnyen előfordulhat, hogy többen lekapják a netről és megnézik rossz minőségbe.

 

Címkék: képben franchise predator sequel predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952088764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rolee83 2010.06.17. 12:42:44

Hát igen, valószínűleg én is le fogom tölteni!! Amióta tudomásom van a filmről, nem múlik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá!! Már nagyon várom!! Erre ez a hülye barom állat köcsög magyar forgalmazó csak augusztusban mutatja be a mozikban!! Ki bír addig várni??!! Itthon megnézem párszor aztán majd moziban is!!

Shyllard 2010.06.17. 15:15:40

Nemvagyok oda a Predátorokért, ugyhogy én bírok várni a premierig. Nimród miatt megéri majd megnézni.

A nép fia 2010.06.17. 17:42:46

Rajtam nem veszítenek egy centet sem, de nem is nyernek. Se letölteni nem fogom, se moziban/dvd-n megnézni.

Brekicc 2010.06.17. 18:03:23

Sztem ez a film vízválasztó lesz Nimród életében. V. hatalmasat bukik vele, és eltűnik a sülyesztőben, v. feltör mint a Robert Rodriguez a Desperadoval anno.
Az mondjuk sokat sejtető, hogy elég sok névvel rendelkező színész (Brody, Trejo, Fishburne) beszállt a filmbe a minimálköltségvetés ellenére. Remélem jó lesz, de elöször én is a warezt fogom bepróbálni.

Elanor_ 2010.06.17. 22:20:51

jajj, ne már. minden szart képesek vagytok megnézni a moziban, pont egy átlagon felüli magyar rendező filmjét hagynátok ki? "hát magyarok vagyunk, nem?" :)

más: ha ezek a predátorkák egymást is gyilkolják, akkor van némi esélye az embereknek :)))

chevyfan 2010.06.19. 15:58:49

Üdv!

Szóval Brody le fog vadászni egy predátort... remélem Trejo-nak is jut:-)
süti beállítások módosítása