Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Moore, Baker és Bettany a Margin Callban

2010.06.19. 20:00 koimbra Szólj hozzá!

Demi Moore anno nem csak arról volt híres, hogy Bruce Willis nejeként tengette életét, ismert névnek számított a mozikban, ám számára is eljött az a pillanat, mikor megindult a DVD piac felé, ám azért még mindig lehet látni egy-két mozis alkotásban. A Charlie angyalai folytatásában ő rúgta szét a főszereplő hölgytrió valagát, legutóbb pedig David Duchovny oldalán játszott a The Joneses vígjátékban. Most pedig leszerződött a Margin Call thriller-drámába, amelyre eddig sikerült megnyerni Kevin Spaceyt, Zachary Quintot. Stanley Tuccit és Carla Guginot, nemrég még Simon Baker és Paul Bettany is bekerült a stábba. J.C. Chandor írta a forgatókönyvet, a rendezői feladatatokat is el fogja látni.

Moore egy hitelekkel foglalkozó cég kockázatelemző osztályának a főnökét fogja játszani, Baker pedig egy nagy hatalmú, szívtelen kötvényekkel foglalkozó bróker lesz. A történet a gazdasági válság kirobbanása előtti órákat mutatja be.

A Margin Call egyébként a tőzsdében használatos kifejezés: A határidős tőzsdei és devizaügylet biztosítékaként elhelyezett letét ( margin). Ez fedezettséget biztosít árfolyamveszteség esetén. De a veszteség miatti csökkenése okán kiegészítő változó letét befizetésre való felhívásként is szerepel.

Címkék: miújság drámahír margin call

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr812093906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása