Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Spacey is játszik a Horrible Bosses vígjátékban

2010.06.28. 11:13 koimbra Szólj hozzá!

A New Line 2011 nyarára időzítette  Horrible Bosses vígjátékot és nagyon sokat várnak ettől a produkciótól, a filmet elég régóta próbálják tető alá hozni, egy alkalommal Owen Wilson és Vince Vaughn lehetettek volna a főszereplők, aztán Ashton Kutcher neve merült fel a projekt kapcsán, rendezők is jöttek-mentek, Frank Oz, David Dobkin és Roger Kumble is megfordult a projekt háza táján, ám most már sínen van a film.  Korábban már kiderült, hogy  Jason Bateman, Jennifer Aniston, Colin Farrell, Jamie Foxx, Donald Sutherland  és Jason Sudeikis leszerződött a filmre, nemrég pedig Kevin Spacey is csatlakozott a szereplőgárdához.

A vígjátékot Seth Gordon rendezheti, a sztori középpontjában három barát áll, akik nehezen viselik a munkahelyi feszültséget, feszült légkörben dolgoznak, ezért úgy döntenek, hogy kinyírják a főnökeiket.

Címkék: miújság horrible bosses

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr952115500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása