Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rod Laurie a Szalmakutyák feldolgozásáról

2010.07.02. 18:23 koimbra 1 komment

Rod Laurie újraforgatta Sam Peckinpah klasszikusát, a Szalmakutyákat, többen máris temetik filmet, hiszen úgy gondolják, hogy a rendező visszavesz az erőszakból, ráadásul a stúdiókat is csak nehezen lehet meggyőzni arról, hogy beálljanak egy R kategóriás produkció még. A Collider oldalnak sikerült mikrofonvégre kapnia a direktort, aki éppen a végső simításokat végzi az alkotáson, Laurie elmondta, hogy tisztában van azzal, hogy a blogszféra elég szkeptikusan áll hozzá a filmjéhez.  "Folyamatosan olvasom a blogokat, az emberek úgy gondolják, hogy az új változat kevésbé lesz erőszakos, mint az 1971-es film és a nemi erőszak jelenetnél is visszafogjuk magunkat. Na ezek az emberek nagyon meg fognak lepődni, mivel kemény R kategóriás filmet fognak látni." - mondta Laurie, majd hozzátette, ha valaki egy kevésbé provokatív és kevésbé felkavaró filmre vagy nem egy vitakeltő alkotásra vágyik, akkor jobb, ha elkerüli a Szalmakutyákat. Az is kiderült, hogy Laurie nem másolta le Peckinaph változatát jelenetről jelenetre, ahogy a készítők mondják, ez egy remake, de mégsem az. Nem lehet csak úgy újraforgtatni egy Peckinpah filmet, annak nem lenne értelme. Mellesleg lesz benne egy 25 perces akciójelenet is.

A főbb szerepekben Alexander Skarsgard, James Marsden, Kate Bosworth, James Woods, Dominic Purcell és Willa Holland lesz látható, Észak-Amerikában szeptember 16-án mutatják be, ám ez még változhat.  Marsden egy hollywoodi forgatókönyvírót alakít, aki feleségével a nő szülővárosába költözik, mivel csendre van szüksége ahhoz, hogy befejezhesse a szkriptjét. Bosworth alakítja a nejét, aki azért hagyta el városkát, mert színésznő akart lenni. Skarsgard a nő egykori gimis barátját játssza, a fickó anno nagy futballsztár volt.

Címkék: remake miújság szalmakutyák

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502125740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.07.02. 19:47:12

kiccsávó, ne mások faszával keménykedjél, hanem a sajátoddal, jó?!
;)
süti beállítások módosítása