Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Refn erotikától fűtött filmet akar csinálni

2010.07.13. 11:31 koimbra Szólj hozzá!

Nicolas Winding Refn a Bronson és a Valhalla Rising alkotások után nagyobb költségvetésű projekteket nézett ki magának, a Drive akciófilmet dirigálhatja Ryan Goslinggal a főszerepben, a történet egy kaszkadőrről szól, aki mellékállásban bűnözőknek sofőrködik. A Jekyll horror Kean Reeves-szel a főszerepben sajnos nem fog megvalósulni, de talán Refn nagy vágya, hogy a Csodanő rendezői székét alá tolják be, még beteljesülhet. A direktor a The Playlist oldalnak beszélt arról a tervéről, hogy egy olyan filmet forgatna le, ami tömve van szexjelenetekkel (a Hustler szerintem tárt karokkal fogadná).

"Mindig is egy olyan mozifilmet akartam csinálni, ami tele van szexszel. Szóval megírtam az I Walk With The Dead-et, aminek a cselekménye Miamiban játszódik és igen-igen sok szex lesz benne." - mondta Refn, aki már befektetőket is talált a projekthez. Főszereplő még nincs, de kíváncsian várom, hogy ki lesz a következő Sharon Stone.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr372148667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása