Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Branagh lehet Laurence Olivier

2010.07.21. 11:34 koimbra 2 komment

A My Week With Marilyn Colin Clark naplóján fog alapulni, ebben az úriember részletesen leírja, hogy mikor Laurence Olivier alkalmazottja volt egy alkalommal azt a feladatot kapta, hogy legyen a kísérője Marilyn Monroe-nak, aki azért  utazott Londonba, hogy A herceg és a kóristalány filmben játsszon. Clark teljesítette az utasítást és még Erzsébet királynő kastélyának a privát szobáit is szemrevételezte a a szexszimbólummal.

Korábban már kiderült, hogy Scarlett Johanssont szerették volna meggyőzni a főszerepre, ám a színésznő nem vállalta, így Kate Hudson, Amy Adams és Michelle Williams közül az utóbbit szerződtették le a szőke bombázó eljátszására. Jelenleg Kenneth Branagh-gal egyeztetnek, a színész-rendező Oliviert formálná meg, ha sikerülne leszerződtetni. A forgatás szeptember végén venné kezdetét, ha addigra Branagh valamennyire gatyába rázná a Thort, akkor pár hétre el tudna szakadni a képregényfigurától a film kedvéért.

Címkék: igaz történet miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262165745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blake007 2010.07.21. 17:26:44

Hááát, MIchelle Williamshoz illik ez a szerep? Nehéz elképzelni.
süti beállítások módosítása