Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az első kép a Jackass 3D-ből

2010.07.22. 12:01 koimbra 3 komment

A Jackass sorozatot elnézve egy dologban biztosak lehetünk, a résztvevők mindegyike megérdemli, hogy úgy szólítsuk őket, mint a széria címe. A jóemberek mindegyike hatökör, mazochista és csöppet őrült, hatalmas baromságokat, őrültségeket hajtanak végre, a nézők pedig teli szájjal röhögtek rajtuk. A nagy nézettségen felbátorodva már két mozifilm is készült, az egyik 2002-ben került levetítésre és az 5 millió dollárba került produkció világszerte közel 80 millió dollárt hozott, a folytatás többe került, 11,5 millió dollárból hozták tető alá és 85 millió dollárt termelt. Idén befut a harmadik felvonás, Amerikában október 15-től vetítik és hogy teljes legyen az élvezet 3D-ben lesz látható, íme az első kép (a végtelenbe és tovább?).

Címkék: képben 3d jackass sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr432168410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.07.22. 14:06:05

sztem a sorozat és az első film volt a legjobb. kettes nem jött be annyira.
a viva la bam sorozat is nagyon teccett de kiv. vagyok mi lesz a 3. ból. :D

Brekicc 2010.07.23. 00:11:56

A Jackassnek is megvolt a maga korszaka. Nem véletlen hogy szép lassan eltűntek a képernyőkről. Most hogy elfogyott a pénzük, újra kénytelenek bohóckodni egy sort. Remélem én is hogy a Sorozatos ötletesebb színvonal lesz jelen az új filmben, és nem a hányás evés meg a húgyivás lesz a mérvadó.

Nekem is a Viva La Bam jött be legjobban a Jackass utóprojektekből, meg a Nitro Circus, amit Knoxville talált ki, de inkább már csak producer a háttérben, és csak néha szerepel benne.

Vadorzo 2010.08.03. 11:33:23

nem fogyott el a pénzük OMG hisz az MTV milliárdokat zsebelbe kiváló sorozatival (Jackass,Viva La Bam,Wild boyz,The dudesons,Nitro cirkus...)
süti beállítások módosítása