Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Pace a Breaking Dawnban

2010.08.02. 16:30 koimbra Szólj hozzá!

A Halottnak a csók (Pushing Daisies) sorozat alatt többen is azt gondolhatták, hogy Lee Pace-nek a hollywoodi élmezőnyben lenne a helye, ám ehhez arra van szükséges, hogy egy nagyobb költségvetésű filmben kapjon szerepet, így többen is felfigyelnek rá. A Miss Pettigrew nagy napja (Miss Pettigrew Lives For A Day), a Zuhanás (The Fall) vagy a Marmaduke után most egy olyan produkcióban lesz látható, amit biztosan meg fog nézni a fél világ.

Néhány napja még csak pletyka volt, az Entertainment Weekly azonban megerősítette, hogy a színész minden bizonnyal fel fog tűnni Alkonyat franchise utolsó részében, Breaking Dawn-ban, ami két részletben fog érkezni a mozikba. A megbeszélések még folynak, Pace még nem írta alá a szerződést, ám elég közel van már a megegyezés. A színész Garrettet fogja játszani, a karakter nomád életet élő vámpír, aki elég jó kapcsolatokat ápol a Cullen klánnal és Edward jó barátja, a Volturi elleni harcban nagy segítségükre lesz.

Címkék: miújság könyvből film breaking dawn

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362193621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása