Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alex Proyas egymásnak ereszti a pokol és a mennyország harcosait

2010.09.16. 21:08 koimbra Szólj hozzá!

A Legendary Pictures mozifilmet készít John Milton epikus költeményéből, az Elveszett Paradicsomból. A rendezést Scott Derricksonra, az Ördörgűzés Emily Rose üdvéért (The Exorcism of Emily Rose) horror direktorára akarták rábízni, ám ő már nem szerepel a képletben, Alex Proyast,  A holló (The Crow) és az Én, a robot (I, Robot) alkotóját szerződtette le a stúdió. A forgatókönyvön sokan dolgoztak, Ryan Condal tette le a legújabb verziót a fejesek elé, azon most Lawrence Kasdan végzi a simításokat. Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Proyas másik betervezett filmjéve, a Dracula: Year Zeroval, hisz' ahhoz is 2011-ben láttak volna hozzá, de valószínűleg nem sietnek vele, mivel annak főszereplője, Sam Worthington az év elején A titánok harca folytatásában fog játszani.

Az Elveszett Paradicsomban Lucifer és más angyalok, akik az Úr ellen lázadtak összefognak és háborút indítanak a mennyország ellen. Azt még mérlegelik, hogy 3D-ben forgassák-e (szinte biztos, hogy így döntenek) és az akcióra helyezik a hangsúlyt. Milton művéről a wikipedián olvashatsz bővebben.

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr252301589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása