Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Russell rendezheti az Under Covert

2010.09.22. 12:05 koimbra Szólj hozzá!

David O. Russell új filmje, a The Fighter decemberben kerül a mozikba, a rendező éppen a végső simításokat végzi a produkción, ám ez általában senkit nem hátráltat abban, hogy más tervezetekkel szemezgessen. Russell az Under Cover vígjátékot nézte ki magának, ebben egy éppen elvált apukát követhetünk nyomon, aki hozzácsapódik egy együtteshez, ugyanis ebben lát nagy lehetőséget ahhoz, hogy rövid időn belül pénzhez jusson, amire igen nagy szüksége van, ugyanis egy jó ügyvédet kell felfogadnia, mivel hamarosan indul a gyerekelhelyezési per, ezt pedig mindenképpen szeretné megnyerni.

A főszerepet Jim Carrey alakítaná, a gumiarcú színészre ráférne már egy kiadós siker, mivel az utolsó igazán sikeres filmje 2003-ban volt, a Minden6ó (Bruce Almighty) 484 millió dollárt termelt világszerte, a folytatásból okosan kimaradt.

Címkék: miújság under cover vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr52314412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása