Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hereafter poszter

2010.09.23. 10:05 koimbra 6 komment

Misztikus filmhez ahhoz hasonló poszter dukál, a stúdió ezúttal ráérzett, hogy milyennek kell lennie. Clint Eastwood idén a Hereafter produkcióval jelentkezik, egyetlen apró szerepet sem vállalt, Matt Damon, Bryce Dallas Howard, Cécile De France, Richard Kind formálják meg a fontosabb karaktereket. A Joblo kritikusa már látta, azt írja, hogy lassan folydogál a cselekmény, de mindenképpen megéri megnézni, a Slashfilm pedig 6,5 pontot adott a 10-ből, szerintük Eastwood rosszul mesélte el a történetet és nevetséges logikai buktatók vannak benne. Az előzetes erre nézhető meg.

Címkék: poszter hereafter

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12317284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.09.23. 11:31:57

Ajaj! A kritikusok máris le húzzák,ez gáz! Sosem adtam az Ő véleményükre,de így sajnos lehet az akadémia sem fogja jó szemmel nézni,bár már ő bennük sem hiszek mióta hanyagolták Eastwood Gran Torino-ját,az nagyon nagy hiba volt részükről!

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.23. 11:35:39

@Dejdő: A Joblo és a Slashfilm is "csak" egy filmes blog, szóval az igazi kritikusok véleményére még várni kell.

AntiChrist™ 2010.09.23. 12:09:59

"Eastwood rosszul mesélte el a történetet, de nevetséges logikai buktatók vannak benne."

Izé: de=és? Jól gondolom?
Egyébként egyetértek: nagyon jó a plakát. Nekem az előzetes is nagyon bejött, szinte tapintható a film hangulata.

@koimbra: Bujdosó Bori (vagy ki) "igazi kritikus"? Ő húzta le a filmet egy kb. egy héttel ezelőtti irományában. Igazából nem a saját kritikája: olyasvalakire hivatkozik, aki a torontói fesztiválon látta a filmet.

@Dejdő: A Gran Torino 2008-ban későn lett bemutatva - ezért nem is érhetett oda a 2009-es Oscarra. Utána meg elfelejtődött.
Nem hiszem egyébként, hogy Clint mestert különösen aggasztja, ha nem jelölik Oscarra. 4+1 ilyen díja van neki, számtalan más egyébbel egyetemben.

Azzal persze egyetértek, hogy a Gran Torinonak minimum jelölések jártak volna :)

Dejdő 2010.09.23. 12:20:47

Koimbra: Nem tudtam hogy ezek csak iylen filmes oldalak, köszi hogy helyreigazítottál:) Az igazi kritikusok véleményét szeretném majd látni,de mint már írtam nem adok annyira a véleményükre! Néha igen,de azért a 90%-uk szerintem imádja hoyg csakazértis leszólhatja más munkásságát!
A plakát meg legalább annyira jó egy ilyen misztikus filmhez mint annak idején a "Hatodik érzék" plakát, ezt még ki is tenném a falra:) a Brigatyk poszterem mellé:)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.09.23. 12:41:20

@AntiChrist™: Az origo hivatalos filmes oldal, szóval igen, ő az. A blogok többségében csak filmkedvelő emberek írkálnak, kivéve a Geekzt.
De szerintem az átlag néző inkább a blogokat olvassa, hogy megtudja érdemes-e megnézni az adott filmet.

AntiChrist™ 2010.09.23. 13:28:58

@koimbra: Azért az nem kicsit furcsa, hogy valaki úgy ír kritikát egy filmről, hogy nem is látta :)
süti beállítások módosítása