Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nem lesz több Szex és New York film?

2010.09.27. 20:30 koimbra 4 komment

A Szex és New York (Sex and the City) 6 évada után érkezett a mozifilm és szép bevételt produkált, így hát gyorsan összehozták a folytatást, amely már sok rajongónak nem nyerte el a tetszését és a 100 millióba került vígjáték már nem muzsikált olyan jól, mint az első. Chris Noth, aki Mr. Biget játszotta a szériában és a két filmben a NY Magazine-nak elárulta hogy senki ne várja a harmadik felvonást. "Vége van, a franchise-nak befellegzett. A sajtó nyírta ki. Úgy tűnik, mintha az összes kritikus összefogott volna és megegyeztek abban, hogy ennek a franchise-nak pusztulnia kell. Mindegyikük ugyanazt a véleményt írta, talán nem is nézték meg a filmet. " - mondta Noth.

A színész eléggé kétségbe lehet esve, hogy nem többet már nem játszhatja el újra megkedvelt karakterét. Pedig ha utánajárt volna, hallhatta volna, hogy a stúdió tervez még egy részt, egy előzményt. A Warner Candance Bushnell könyvét, a The Carrie Diariest vinné vászonra, az alkotás Carrie gimis éveire koncentrálna. A producerek így jelentősen csökkenthetik a költségvetést, mivel nem az eddigi színészek térnének vissza nem kellene számukra kicsengetni hatalmas gázsikat, gyakorlatilag a második rész büdzséjének a töredékéből kijönnének.

Címkék: szex és new york miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382327842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.09.27. 20:49:53

Jajj most mi lesz velünk. Amúgy tuti összefogtak ellenük, véletlenül sem a film volt szar.

r3mz1 2010.09.27. 21:03:57

ott a pont Shyllard :)

tjunior 2010.09.27. 21:24:46

ezt kérhetem írásban is?
süti beállítások módosítása