Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hanks lehet a főszereplő Bigelow következő filmjében

2010.10.06. 10:27 koimbra Szólj hozzá!

Az első Oscar-díjas rendezőnő, Kathryn Bigelow a szintén Oscar-díjas Mark Boal forgatókönyvíróval dolgozik a Sleeping Dogs filmen, amelynek főszerepére még nem szerződtettek le senkit, de Tom Hankst érdekelné a produkció. Rajta kívül Sean Penn, Leonardo DiCaprio, Jeremy Renner, Will Smith, Javier Bardem és Christian Bale neve merült fel. A forgatás december-január környékén venné kezdetét, így  Rennert máris   kihúzhatjuk, hiszen eléggé elfoglalt lesz a közeljövőben, Smith sem fog ráérni a Men in Black 3 miatt. Ráadásul ha DiCaprio, Smith és Hanks elvállalná, akkor máris 60 millió dollárnál járunk és még egyetlen képkockát sem forgattak le.

A filmben 5 férfi főszereplő lenne, akik a zónában dolgoznak. A zóna Paraguay, Argentína és Brazília határait jelöli, ahol az Igazu és Parana folyók találkoznak egymással. Ez a terület a bűnözés melegágya, mivel hatóságok nehezen tudják ellenőrizni a területet. Korábban Triple Frontier címen futott a projekt. Néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a kiszemelt terület közelében lévő országok nem örülnek annak, hogy Bigelow pont erről a helyről akar filmet készíteni, ugyanis úgy vélik, hogy az alkotás visszavetné a turizmust és negatív kép alakul ki a régióról.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr72350181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása