Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tarsem Singh és Hófehérke

2010.10.13. 11:20 koimbra Szólj hozzá!

Hollywoodban hirtelen népszerű lett Hófehérke, 3 projektet is beterveztek. Francis Lawrence a Snow White and the Sevent fogja rendezni, ám erről mostanában nem sokat hallhattunk. Az Universal pedig a Snow White and the Huntsmant fogja elkészíttetni  amiben a vadász kiképzi Hófehérkét, így a hölgyemény képes felvenni a harcot bárkivel. A Relativity Media pedig Tarsem Singh-et szerződtette le a The Brothers Grimm: Snow White élére, a forgatókönyvet Melisa Wallack tette le az asztalra.

Singh utoljára 4 éve jelentkezett filmmel, akkor a Zuhanást (The Fall) láthattuk tőle, jelenleg az Immortals fantasy utómunkálatain ügyködik, látványos harcokat ígérnek, Thészeusz a görög istenek segítségével seregeivel összecsap a barbárok légióival, akiknek oldalán a titánok pusztítanak.

Címkék: miújság hófehérke

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr122367637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása