Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rapace Drakula elől menekülhet

2010.10.14. 14:02 koimbra 4 komment

Noomi Rapace - Ha a tetovált lány (The Girl with the Dragon Tatto) után nem vésődött be a színésznő neve, akkor itt az ideje, hogy megjegyezzük. Miért? Mert Hollywood azon van, hogy sztárt faragjon a hölgyből. A Sherlock Holmes 2-ben már biztosan benne lesz és ha Natalie Portman nem vállalja el az Alient, akkor őt próbálják megnyerni a főszerepre. Ezen kívül a The Last Voyage of Demeter thrillerben (vagy inkább horrorban) is láthatjuk őt, Rapace ugyanis fellépdelt a produkció fedélzetére Ben Kingsley mellé. A Drakula históriák kedvelői bizonyára tudják, hogy Demeter volt az a hajó, ami Erdélyből Angliába tartott és az egyik rakománya egy koporsó volt, amiben Drakula pihent, mellesleg pedig némi vérengzést is végrehajtott az út során.

Rapace egy potyautast fog játszani, a főszereplőt még keresik. A filmet Stefan Ruzowitzky, az Anatómia és az Oscar-díjas Pénzhamisítók rendezője dirigálhatja.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142371455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Armida · http://armida.freeblog.hu/ 2010.10.14. 19:20:43

Akkora a hisztéria a tetovált lány körül, hogy elmegy tőle a kedvem és a csaj sem szimpi.

nickdundee 2010.10.15. 23:27:10

Most már egy olyan műfaj-hibridett akarok látni ahol a Demeter befut London kikötőjébe ahol már várja, az éjszaka hercegét Robert Downey jr. és Jude Law, valamint a grófról kiderül hogy valójában nem más mint Moriarty prof.Noomi Rapace is ott lehet a nagy találkozásnál...nem bánnám.
süti beállítások módosítása