Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a Tower Heist szereplőgárdája

2010.10.22. 15:25 koimbra Szólj hozzá!

Eddie Murphy, Chris Rock, Dave Chappelle és Chris Tucker lettek volna a Tower Heist rablós-vígjáték főszereplői, majd Murphy lelépett és szép sorban követték a többiek is. Mielőtt még végleg behalt volna a projekt Ben Stiller lépett a fedélzetre, akinek a képbe kerülésével átírták a forgatókönyvet és a készítők egy teljesen új irányt tűztek ki maguk elé, mint az eredetileg terveztek a néger szereplőgárdával. Majd Murphy beadta a derekét és visszakerült a projektbe, később Alan Alda, Gabourey Sidibe, Michael Pena szerződött le a filmre, ma pedig kiderült, hogy Téa Leoni is látható lesz a produkcióban, amelyet Brett Ratner fog ledirigálni.

A történet egy felhőkarcoló körül bonyolódik, ez az épület előkelő és dúsgazdag embereknek ad otthon. Stiller a személyzeti főnököt játssza, aki rendesen le van terhelve a sok munkával. A sok meló mellett még egy csaló is lenullázza a nyugdíjalapjukat, ezért a személyzettel közösen úgy döntenek, hogy kifosztják az őket átverő férfit és még néhány, a felhőkarcolóban megszállt vagyonos vendéget.

Sidibe és Pena alkalmazottakat alakítanak, azt egyelőre nem tudni, hogy Murphy kit fog játszani, ha eredetileg is maradt volna a filmnél, akkor ő játszhatta volna Stiller karakterét. A forgatókönyvön Russell Gewirtz (A belső ember), Rawson Marshall Thurber és Ted Griffin  (Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi) dolgozott korábban, a jelenlegi változat Noah Baumbach keze nyomát viseli.

Címkék: miújság tower heist

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142391075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása