Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Just Go With It előzetes

2010.11.05. 11:09 koimbra 3 komment

Adam Sandler jövőre 2 vígjátékkal is jelentkezik, a Jack & Jill előtt érkezik a Just Go With It romantikus-vígjáték. Sandler egy nőcsábászt játszik, aki mindenkinek beadja, hogy házas, de a kapcsolata a nejével már régen megromlott és nagyon szerencsétlenül érzi magát. Azonban találkozik egy nővel, akivel hosszabb távra tervezne, ám a hölgyemény megtalálja a gyűrűt és lelép. Emberünk ezt nem hagyja annyiban, ha már úgyis belemerült a sok hazugságba, hát gyárt még néhányat, felkéri egy ismerősét, hogy játssza el elvált feleségét, így vissza tudja szerezni a nőt.

Sandler mellett Jennifer Aniston játssza a főszerepet, de feltűnik még Nicole Kidman, Adam Sandler, Bailee Madison, Heidi Montag, Brooklyn Decker. Anistont elkerülik a nagyobb bevételek, hát Sandler mellett biztosan rámosolyog a 100 milliós bevétel. A produkciót Dennis Dugan dirigálta, aki más sok filmet dirigált Sandlernek. Érdekes, de Rob Schneider nevét nem találtam a stáblistán, ez meg hogy lehet?

Címkék: trailer vígjátékelőzetes just go with it

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr782425427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása