Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lautner az Incarceron fantasy főszereplője

2010.12.10. 14:14 koimbra 2 komment

Taylor Lautner, az Alkonyat egyik sztárja eléggé elfoglalt mostanában. Az Abducation akció-thriller forgatása nemrég fejeződött be, jelenleg az Alkonyat következő két részének a munkálatain vesz részt, majd lehetséges, hogy a Stretch Armstrong következik. Ám ez csak az egyik lehetőség, ugyanis leszerződött az Incarceron fantasy regény adaptációjának a főszerepére.

Az Incarceron egy börtön, ahol nem csak cellák találhatóak, hanem fémerdők, düledező városok és nagy kiterjedésű vadonok. Finn 17 éves, nem emlékszik gyerekkorára, de abban biztos, hogy nem ezen a helyen született. Finn talál egy kristálykulcsot, aminek segítségével kommunikálni tud egy Claudia nevű lánnyal, aki elmondja, hogy külvilágban él és a börtönigazgató lánya. A srác ki szeretne jutni erről a helyről, Claudia pedig segítségére lesz ebben. A börtönön kívüli világot számítógépek uralják és folyamatosan a XVII. században tartják azt.

Catherine Fisher regényéből Adam Cooper és Bill Collage készített forgatókönyvet, rendezőt még nem találtak. A Fox azt reméli, hogy egy fantasy franchise nyitó darabja lehet a film, a stúdiónak elég negatív tapasztalatai vannak ezen a téren, befürdött az Eragornnal és a Villámtolvaj sem úgy szerepelt, ahogy azt szerették volna.

Címkék: miújság könyvből film fantasyhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr322506664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.12.10. 15:53:02

Talán ha valaki színész-szerűséget szereznének, akkor talán nem fürdenének be...

countrypecos 2010.12.10. 21:05:02

Ez érdekesnek hangzik. :)

@Shyllard: Igen, meg ugyan én nem olvastam az Eragon-t, de úgy hallottam, hogy a könyvet nem is nagyon követte a film. :/ Én csak a filmet láttam. Hát, az egy kalap szar. Vagy még az sem.

(Egyébként a Narniából is csak az első részt láttam, az sem tetszett. Most már a harmadiknál tartanak, jó ég!)
süti beállítások módosítása