Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Vizet az elefántnak előzetes

2010.12.16. 10:57 koimbra 3 komment

Francis Lawrence a Constanine - A démonvadásszal mutatkozott be a mozikban, majd a Legenda vagyok (I am Legend) alkotással sikerült kasszát robbantania. A rendező ezúttal egy más műfajban próbálja ki magát, a Vizet az elefántnak (Water for Elephants) regényből forgatott filmet. Attól nem kellett félnie, hogy effekteket nem használhat, hiszen a cirkusz világában játszódik a történet és az előzetesből is látható, hogy azért igénybe vett trükkmágusok segítségét egy-két ponton. Ám itt nem az effektekre van kiélezve minden, hanem a Robert Pattinson és Reese Witherspoon között kialakuló romantikára és az előadásokra.

Címkék: trailer könyvből film drámaelőzetes water for elephants

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652519219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.12.16. 13:16:17

egyedül Christoph Waltz miatt nézném meg, mindenesetre Pattisont eléggé minősíti, h kb. egykarakteres színész. vámpírok helyett cirkusz. hűha.

HostageChicken 2010.12.16. 21:53:33

@purga: én is csak miatta nézném meg :)

Mr.lefolyo · http://www.dugulaselharitas0.hu 2011.03.13. 14:28:02

hát semmi fantáziát nem látok benne
süti beállítások módosítása