Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Soderbergh visszavonul?

2010.12.23. 11:22 koimbra 2 komment

Steven Soderbergh évek óta tervezgeti, hogy visszavonul a filmezéstől, de ezt egyelőre nem ejtette meg. Matt Damon az LA Times-nak beszélt arról, hogy hamarosan elérkezik az az idő, mikor a rendező beváltja ígéretét. "Vissza fog vonulni, az eltelt évek alatt sokat gondolkodott ezen és egyre közelebb van ez a pillanat. Inkább festeni szeretni, azt mondja, hogy még elég fiatal ahhoz, hogy belekezdjen egy másik karrierbe. " - mondta Damon, majd folytatta - "Miután befejeztük a közös filmünket, a Liberace produkcióba vág bele jövő nyáron Michael Douglas-szel, majd jön még egy alkotás George Clooney-val és miután ezeket letudta visszavonul"

Soderbergh kísérletező típusú direktor, aki az eltelt évek alatt az Ocean's Eleven trilógiával tudott csak kasszasikert aratni, a többi műve pedig vagy bukta volt vagy korrekt eredményt hozott. Most éppen a végső simításokat végzi a Haywire akciófilmjén és javában forgatja a Contagion thrillert. E mellett két alkotás mögött áll producerként, a The Prince of Providence előkészületei most zajlanak, a Night Train forgatásához hamarosan hozzálátnak.

Címkék: miújság visszavonul

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr932534379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.12.23. 16:40:18

"Meghalunk, és a világ szegényebb lesz."

gregaba 2010.12.23. 17:03:37

ő rendezte egyik kedvenc filmemet, a Traffic-ot. azóta is várom, hogy előrukkoljon valami hasonlóval, de erre már úgy tűnik nem kerül sor.
süti beállítások módosítása