Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Paul következő előzetese

2011.01.06. 20:56 koimbra 3 komment

Még egy Paul előzetes látott napvilágot. Simon Pegg és Nick Frost ebben a sci-fi vígjátékban megismerkednek Paullal, a földön kívülivel. A kormány persze újra el akarja fogni, de a két férfi mindent megtesz annak érdekében, hogy az űrlényt elbújtassák. Aki élvezte a duó eddigi filmjeit (pl. Vaskabátok), az valószínűleg ebben sem fog csalódni. Reméljük, hogy nem most kezdődik el a minőség romlása, sőt, ne is induljon be soha ez a folyamat.


 

Címkék: trailer paul scifielőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr662566009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gisss 2011.01.06. 21:42:10

Kár hogy nem Edgar Wright rendezte. Akkor nem lehetne minőség romlásról beszélni. Mindegy, majd jövőre jön a Cornetto trilógiájuk befejező része, a World's End. Nna az jó lesz :D
Ez se lehet rossz, csak nem olyanra kell számítani mint a Vaskabátok.

Tipca 2011.01.07. 15:39:00

Ez baromi jó lesz! :D Rég volt már, hogy konkrétan felröhögtem egy előzetesen, de itt most sikerült. Kedvet is kaptam hozzá, hogy újranézzem a Vaskabátokat, meg a Haláli holtakat.

FayeFaye 2011.01.07. 15:53:00

Simon Pegg & Nick Frost, YAY! Seth Rogen & Kristen Wiig, YUCK!
süti beállítások módosítása